خبرهای داغ:
استاندار خوزستان در پیامی فتح خرمشهر را نمادی از اتحاد و همدلی ملی و حضور آگاهانه و عاشقانه مردم در عرصه دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی عنوان کرد.
کد خبر: ۹۲۴۳۷۸۴
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹

به گزارش بسیج ، غلامرضا شریعتی روز جمعه در پیامی به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار داشت: حماسه باشکوه آزاد سازی خرمشهر نماد و مظهر شجاعت مقاومت و رشادت ملتی است که از جان خویش گذشتند تا ذره ای از خاک این مرز و بوم به دست بیگانه نیافتد و البته به فرموده امام راحل «فتح خرمشهر فتح خاک نیست ، فتح ارزشهای اسلامی است ».
وی گفت: ارزشهایی چون وحدت غیرت و مقاومت و ایستادگی در مقابل قلدری مستکبرین و ایمان و توکل به خدا در برابر دشمن تا بن دندان مسلح که همه درس های مکتب عاشورا هستند .
شریعتی در این پیام افزود: حماسه آزادسازی «خرمشهر» یکی از مهمترین وقایع تاریخ دفاع مقدس است که با الطاف الهی و رهبری های عالمانه امام راحله در کنار صلابت و ازخودگذشتگی فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به وقوع پیوست .
استاندار خوزستان ادامه داد: تقارن آزادسازی خرمشهر و عملیات طریق القدس با روز جهانی قدس انشاالله نوید بخش پیروزی ملت مظلوم فلسطین و فرو پاشی رژیم متجاوز صهیونیستی خواهد بود.
وی گفت: اینجانب، فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزاد سازی خرمشهر قهرمان و روز مقاومت، ایثار و پیروزی را به عموم مردم شهید پرور استان خوزستان و مردم غیور خرمشهر خصوصاً خانواده معظم شهدا، ایثارگران ، آزادگان و جانبازان تبریک می گویم و از درگاه پروردگار قادر متعال برای ملت بزرگ ایران اقتدار و سربلندی روز افزون و برای شهدای والامقام آزاد سازی خرمشهر، رحمت بی کران و علو درجات مسالت می نمایم.

به گزارش بسیج عملیات آزادسازی خرمشهر از مهم‌ترین حماسه های دفاع مقدس به شمار می‌ رود به طوری که می توان آن را نقطه عطفی در تاریخ جنگ تحمیلی عنوان کرد. این پیروزی در پی عملیات بیت المقدس به وقوع پیوست و سبب بازپس‌گیری خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی شد.
این عملیات در۳۰ دقیقه بامداد ۱۰اردیبهشت ۱۳۶۱با رمز «یا علی بن ابی طالب(ع)» آغاز شد و رزمندگان اسلام با عبور خود از رودخانه کارون و در سه مرحله عملیات، خرمشهر را پس از ۲۰ ماه اسارت آزاد کردند.
نیروهای ایرانی در این عملیات به دستاوردهای بزرگی دست یافتند که از آن جمله می توان به انهدام بیش از ۲ لشکر نیروی های عراقی، بازپس گیری حدود پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع از خاک ایران از جمله شهرهای خرمشهر، هویزه، پادگان حمید و خارج کردن شهرهای اهواز- حمیدیه و سوسنگرد از برد توپخانه عراق، تامین مرز بین المللی (حدفاصل پاسگاه طلائیه تا شلمچه) اشاره کرد. سرانجام پس از رشادت و دلاورمردی های فراوان ارتشیان و سپاهیان در ساعت ۲ بعدازظهر سوم خرداد ۱۳۶۱، خرمشهر، آزاد شد و پرچم پرافتخار ایران برفراز مسجد جامع این شهر به اهتزاز درآمد.
شورای عالی انقلاب فرهنگی در تقویم رسمی ایران، سوم خرداد را به عنوان روز «مقاومت، ایثار و پیروزی» نامگذاری کرده‌ است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها