۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
22:26
کد خبر : 9244211
۱۷:۴۷

۱۳۹۹/۰۳/۰۴
فرمانده حوزه عصمتیه ناحیه مرکزی یزد:

فتح خرمشهر، فتح خاک نبود/خرمشهر شهر لاله‌های خونین است

همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، سوم خرداد، مسابقه دارت، ویژه شورای حوزه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد: همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، سوم خرداد، مسابقه دارت، ویژه شورای حوزه عصمتیه، در محل حوزه، برگزار شد.
فرمانده حوزه عصمتیه ناحیه مرکزی یزد، ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و همچنین نزدیکی به عید فطر، آرزوی قبولی طاعات و عبادات بسیجیان را کرد و گفت: طبق بیانات حضرت امام خمینی (ره) فتح خرمشهر فتح خاک نبود، فتح ارزش‌های اسلامی بود.
کارگر گفت:خرمشهر شهر لاله‌های خونین است. خرمشهر را خدا آزاد کرد و فتح خرمشهر در تاریخ جنگ ایران و عراق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود، خبر آزادی خرمشهر آن چنان شگفت‌آور بود که در سراسر میهن اسلامی مردم را به وجد آورد؛ و ما در سالروز آزاد سازی خرمشهر، ضمن یادآوری خاطرات گذشته، مسابقه‌ای برگزار کرده ایم تا این روز بزرگ را گرامی داشته باشیم.
انتهای پیام/د 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید