۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
22:42
کد خبر : 9245924
۲۳:۰۴

۱۳۹۹/۰۳/۱۲

بازدید مسئولین از حوزه‌های امتحانی مدارس نهاوند به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند به همراه معاونین آموزش و پرورش نهاوند، باتوجه به ضرورت بازگشایی مدارس برای برگزاری امتحانات پایانی سال تحصیلی و نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی از مدارس متوسطه دوره اول بازدید کردند.

بازدید مسئولین از حوزه‌های امتحانی مدارس نهاوند به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند به همراه معاونین آموزش و پرورش نهاوند، باتوجه به ضرورت بازگشایی مدارس برای برگزاری امتحانات پایانی سال تحصیلی و نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی از مدارس متوسطه دوره اول بازدید کردند.

معاون شبکه بهداشت و درمان نهاوند در این بازدید گفت: مدیران مدارس قبل و بعد از امتحانات روزانه نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله ضدعفونی درب، میز و صندلی‌ها و غیره اقدام و تمهیدات لازم از جمله نصب پوسترهای مربوط به رعایت نکات بهداشتی در مورد پیشگیری از بیماری کرونا ویروس و شست و شوی صحیح دست‌ها در اولویت کار قرار دهند.

سلگی افزود: استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از جمله چیدمان صندلی‌ها با فاصله حداقل ۱.۵متر، به خصوص در فضای باز را از الزامات حضور دانش‌آموزان در امتحانات را تاکید کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید