۰۷ / تير / ۱۴۰۴ - 28 June 2025
20:31
کد خبر : 9246067
۱۳:۱۰

۱۳۹۹/۰۳/۱۳
فرمانده حوزه مقاومت مالک اشتر زاهدان در گفت و گو با خبرنگار «بسیج» مطرح کرد:

توزیع ۸۰ بسته کمک‌های مومنانه بین نیازمندان زاهدانی

فرمانده حوزه مقاومت مالک اشتر گفت:کمک به نیازمندان از مواردی است در دین اسلام بسیار سفارش شده است و از کمک به نیازمندان به عنوان یکی از وظایف اصلی فرد مسلمان یاد شده است.
سرگرد پاسدار مهدی قویدل حیدری، فرمانده حوزه مقاومت بسیج مالک اشتر ناحیه ویژه زاهدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مومنانه  و مواسات و همدلی با فقرا و لزوم تداوم این کمک‌ها در شرایط کرونایی این روز‌های کشور، بسیجیان گروه‌های جهای این حوزه مقاومت تعداد ۸۰ بسته معیشتی را بین خانواده‌های نیازمند حاشیه شهر زاهدان توزیع کردند.

وی افزود: این سوم مین مرحله کمک‌های خیر خواهانه است که باهمت و تلاش بسیجیان و گروه‌های جهادی حوزه مقاومت بسیج مالک اشتر شهرستان زاهدان بین این قشر توزیع می‌شود.

حیدری قویدل با اشاره به توزیع نان، شیرینی و دیگر اقلام در کنار بسته‌های معیشتی در بین مردم کم بضاعت، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کوچک شدن سفره عده‌ای از اقشار آسیب پذیر جامعه به علت کسادی کسب و کار، این بسته‌های معیشتی در مرحله سوم رزمایش کمک‌های مومنانه تهیه و بین نیازمندان تقسیم شد.

این مسئول تاکید کرد: کمک به نیازمندان از مواردی است در دین اسلام بسیار سفارش شده است و از کمک به نیازمندان به عنوان یکی از وظایف اصلی فرد مسلمان یاد شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید