رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه:
اگر احساس مسئولیت ها نبود عسلویه کانون کرونا در ایران بود
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: اگر احساس مسئولیت ها نبود عسلویه کانون شیوع بیماری کرونا در کشور می شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، جاسم زارعی رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه گفت: اگر ایثارگریها و احساس مسئولیتها نبود عسلویه کانون شیوع بیماری کرونا در کشور میشد.
زارعی تصریح کرد: مشارکت همیاران سلامت و مردم و روحانیون در کنار فداکاری پزشکان و پرستاران و مراقبان سلامت و کارکنان بهداشتی در مقابله با کرونا و مدیریت این بیماری تاثیر بسزایی داشت و اگر این ایثارگریها و احساس مسئولیتها نبود عسلویه (ایران کوچک) به کانون شیوع بیماری در کشور مبدل میشد.
زارعی افزود: در مرحله اول بسیج ملی مقابله با کرونا ۱۰۰% جمعیت ساکن شهرستان و ۹۷.۴% از کل جمعیت از طریق سامانه ۴۰۳۰ مورد آموزش، ارزیابی، ارجاع به مراکز منتخب و از راه دور مراقبت شدند و هم اکنون مرحله دوم مراقبتها و ارزیابیها شروع شده است.
زارعی ضمن تشریح عملکرد و خدمات ایثارگرانه ویژهای که در قالب بسبج ملی مبارزه با کرونا در شهرستان به افتتاح پایگاه اورژانس نخل تقی به ارزش ۱۶ میلیارد ریال و خانه بهداشت روستای کنارخیمه به ارزش ۵ میلیارد ریال اشاره کرد.
زارعی در بخش دیگر از سخنانش در زمینه مقابله با کرونا در سطح شهرستان ، اقدامات شبکه بهداشت و درمان که انجام گرفته را تصریح نمود:نظارت مستمر و بازدید روزانه از اماکن پر خطر، بانکها و جایگاهای سوخت در سطح شهرستان.بازدید از صنوف و جمع آوری دستفروشان به کمک شهرداریها و نیروی انتظامی در سطح شهرستان.بازدید از بیمارستان و کارگاههای جهادی تولیدی ماسک و نظارت و همکاری با آنان در راستای استریل نمودن و رعایت نکات بهداشتی.آماده سازی اتاق نمونهگیری کرونا از بیماران مشکوک در مراکز خدمات جامع سلامت شهری عسلویه و چاه مبارک.تشکیل تیم مشترک متشکل از شبکه بهداشت و درمان، صمت، اصناف، شبکه دامپزشکی و نمایندگان نیروی انتظامی و دادستانی و تشدید نظارت بر اماکن و مراکز در زمینه مقابله با کرونا.
پیگیری صدور مجوز راهاندازی آزمایشگاه ویروس شناسی در عسلویه.
توزیع بنرهای آموزشی برای پیشگیری از کرونا در سطح شهرستان.
نظارت بر گندزدایی وسایل نقلیه، شرکتها، کمپهای مسکونی و شهرها و روستاها.نصب پوسترهای آموزشی در اماکن عمومی اشاره و مردم را به جدی گرفتن این بیماری و کنترل زنجیره انتقال با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مراکز خرید، ترددها و محل کار و همچنین تب سنجی مراجعین و کارکنان و نصب محلول ضد عفونی دست در ورودی ادارات و ایجاد میزخدمت و بر ادامه آن تاکید کرد.
پایان خبر/