۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
10:58
کد خبر : 9247130
۱۶:۰۴

۱۳۹۹/۰۳/۱۸
فرماندهی انتظامی کوهبنان خبر داد:

ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۸۰ کیلوگرم موادمخدر

فرمانده انتظامی کوهبنان افزود: مبارزه با پدیده شوم موادمخدر یکی از محورهای اصلی پلیس بوده و مبارزه با سوداگران این عرصه به صورت شبانه روزی دنبال می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ صمدالله ترابی فرمانده انتظامی شهرستان کوهبنان در این باره بیان داشت: در راستای مبارزه با پدیده شوم موادمخدر و کنترل محور های مواصلاتی به شهرستان ، پلیس مبارزه با موادمخدر اقدام به برپایی ایستگاه ایست و بازرسی مقطعی نموده است.

وی تاکید کرد: در همین راستایک دستگاه خودروی سمند سفید رنگ به محض رویت مامورین از مسیر اصلی منحرف و به سمت بیابان های اطراف تغییر مسیر داد.

صمدالله ترابی بیان داشت: پس از طی مسافتی خودرو در داخل یک کانال افتاد و راننده اقدام به اتش زدن خودروی خود نمود که مامورین سریعا اقدام به مهار آتش نمودند.

وی تاکید کرد: از داخل خودرو در حال سوخت مقدار ۸۰ کیلو گرم تریاک و سوخته تریاک کشف و خودرو به همراه مواد مکشوفه جهت انجام مراحل قانونی به این فرماندهی منتقل گردید.

فرمانده انتظامی کوهبنان افزود: مبارزه با پدیده شوم موادمخدر یکی از محورهای اصلی پلیس بوده و مبارزه با سوداگران این عرصه به صورت شبانه روزی دنبال می شود.

وی از عموم شهروندان کوهبنانی درخواست نمود: با توجه به سو استفاده افراد سودجو از پلاک های غیر در صورت هرگونه معامله خودرو سریعا نسبت به تعویض پلاک اقدام نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید