۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
20:46
۲۰:۳۶

۱۳۹۹/۰۳/۱۸

اجرای چندین جشنواره گردشگری در شاهرود

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شاهرود با بیان اینکه خسارت ناشی از کرونا در حوزه گردشگری ۲۰۰میلیارد ریال برآورد شده است گفت: با اجرای جشنواره های مختلف می توان رونق را به این صنعت بازگرداند.
اجرای چندین جشنواره گردشگری در شاهرودبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حمیدرضا حسنی در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود در مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان با اشاره به اینکه تعداد ۲ هزار صنعت گر در ۴۲ رشته در این شهرستان فعال هستند، گفت: تعداد ۱۱۶ تاسیسات گردشگری از جمله ۴۰ اقامتگاه بومگردی، ۴۰ مسافرخانه، هتل، مهمانپذیر و سفره خانه در طی سال به گردشگران خدمات ارائه می‌دهند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود با بیان اینکه ۵۰ درصد از ظرفیت اقامتگاه‌های بومگردی استان در شاهرود است، افزود: یک هزار و ۶۰۰ تخت ظرفیت اسکان در تاسیسات گردشگری این شهرستان آماده سرویس دهی به گردشگران است.
وی با اشاره به اینکه در تعطیلات عید فطر شاهرود میزبان بیش از ۶۸۰۰ گردشگر بود، تصریح کرد: تعداد پنج فروشگاه صنایع دستی در شاهرود و بسطام فعال است و همچنین در هر اقامتگاه بومگردی نیز یک غرفه و یا سکوی ارائه محصولات ایجاد شده است.
حسنی خسارت ناشی از شیوع ویروس کرونا در حوزه گردشگری این شهرستان را ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و ابراز کرد: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا مجموعه گردشگری شهرستان خسارت‌های زیادی را متحمل شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود ادامه داد: با توجه به شرایط سفید کرونایی در شهرستان و با برنامه ریزی مناسب در برپایی چند جشنواره می‌توان از ضرر بیشنر جلوگیری کرد.
وی افزود: بسیاری از افراد این حوزه در پرداخت اقساط وام‌ها دچار مشکل هستند که می‌توان با برگزاری جشنواره‌هایی از جمله "نغمه طبیعت" و " ثبت جهانی جنگل ابر" با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی رونق را به این حوزه بازگرداند.
حسنی تصریح کرد: شهرستان شاهرود در زمینه‌های مختلف گردشگری از جمله گردشگری عرفانی و طبیعی از قابلیت‌های ویژه‌ای برخوردار است. این شهرستان بیش از ۱۵۰ اثر تاریخی در فهرست میراث ملی کشور دارد که از این تعداد، ۶۴ اثر مربوط به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، ۷۳ تپه تاریخی و ۱۳ اثر معنوی است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود هم از راه اندازی "چاپخانه افست" در شهرک صنعتی خبر داد و افزود: این چاپخانه یکی از مجهزترین چاپخانه‌های استان است که می‌تواند در امر اشتغال هم در این شهرستان کمک کند.
رضا مهدیان ادامه داد: با صدور مجوز‌های لازم ۲ آموزشگاه آزاد هنری با رویکرد هنر‌های تجسمی، خوشنویسی و نقاشی در هفته آینده فعالیت خود را در این شهرستان آغاز می‌کنند.
در این نشست تحقق شعار سال با رویکرد فرهنگ عمومی و طرح موضوعات کسب و کار، خانواده و سبک زندگی و همچنین جایگاه میراث فرهنگی در تحقق شعار سال مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید