۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
21:03
کد خبر : 9247281
۱۱:۳۷

۱۳۹۹/۰۳/۱۹
دادستان عمومی و انقلاب قزوین

مراکز مجوز دار باید در چارچوب قانون عمل کنند/متولیان آتش سوزی عمدی، پیگرد قضایی می شوند

دادستان قاسمی گفت: در بحث قلیان مراکزی که پروانه فعالیت ندارند جمع آوری شده و مراکزی که پروانه فعالیت دارند طبق چارچوب پروانه کسب باید عمل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، دومین جلسه کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی به ریاست محمد قاسمی دادستان قزوین و با حضور مسوولان استانی در سالن جلسات دادسرای قزوین برگزار شد.

قاسمی در این مراسم بیان کرد: در رابطه با حریقی که چند وقتی است در کشور شاهد هستیم بخشی مربوط به بی احتیاطی مردم است که گاها از مستثنیات آنها به منابع دولتی سرایت می کند که نیاز به آگاه سازی مردم در این زمینه است تا اموال خود و اموال عمومی را حفظ کرده و از مسوولیت کیفری و قضایی آگاه شوند.

وی گفت: هرکجا بحث عمد و دست های پشت پرده وجود داشته باشد دستگاه قضا ورود پیدا می کند چرا که آتش سوزی در هر زمینه ای انجام شود جبران خسارات بسیار مشکل است.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین عنوان کرد: هر چه به طرف گرما پیش می رویم امکان آتش سوزی بیشتر می شود و استان قزوین نیز جزو استان هایی است که ظرفیت بالایی در آتش سوزی به دلیل وجود باغ ها و مراتع دارد.

وی افزود: در رابطه با قاچاق گندم و دام اقدامات خوبی در سال گذشته انجام شده که قابل تقدیر است اما نباید به این میزان اکتفا کرد. وضعیت غذایی مردم بسیار مهم است و ما متولیان امر باید در این زمینه هم به تولید کنندگان کمک کنیم و هم در زمینه خریداری محصول و نیز پیشگیری از خروج این محصول از چرخه دولت مراقب باشیم.

دادستان قاسمی تصریح کرد: باید ذخیره سازی گندم در استان انجام شود و مازاد این محصول بین خریدار و فروشنده می تواند خرید و فروش شود.

این مسوول ارشد قضایی اضافه کرد: ما باید یک برنامه ریزی برای همه آیتم ها داشته باشیم و نظارت های مشترک با برنامه وجود داشته و با استفاده از ظرفیت های موجود، هم افزایی نماییم.

قاسمی خاطرنشان کرد: در بحث دام باید سامانه ها فعال شوند چرا که این امر موجب کاهش هزینه شده و همچنین جابجایی دام باید کنترل شود. همچنین کنترل وسایل نقلیه در جاده های اصلی و فرعی باید از طریق پلیس انجام شود تا مشکلی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: در بسیاری از کالاها، علیرغم اختصاص ارز و حمایت دولت، بازهم تولید کننده با شبکه قاچاق در ارتباط است که این امر باید پیگیری شود.

دادستان قاسمی با اشاره به پدیده سگ های ولگرد یادآور شد: در سطح جامعه مردم توقع دارند از فضاها و پارک های عمومی در آرامش با خانواده سرکنند که حضور سگهای ولگرد گاها مانع این امر است. آمار این سگها در حال افزایش است و قطعا اولویت اول ما در برخورد با این پدیده، حفظ امنیت و سلامت شهروندان است.

این مسوول ارشد قضایی اضافه کرد: در بحث قلیان متاسفانه بعضی از صنوف فکر می کنند اگر قلیان را حذف کنند به کاسبی آنها آسیب می رسد. اما این قلیان بحث ورود به اعتیاد بوده و اعتیاد یک معضل است که مقابله با مراکز عرضه قلیان یک دستور کار جدی است و محدود به دوران کرونا نیست و در برنامه کاری دستگاه قضا می باشد.

دادستان قاسمی گفت: بررسی ها نشان داده یکی از راههای انتشار بیماری کرونا، قلیان است و این امر با جدیت پیگیری می شود. مراکزی که پروانه فعالیت ندارند جمع آوری شده و مراکزی که پروانه فعالیت دارند طبق چارچوب پروانه کسب باید عمل کنند.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید