حسن عابدینی کارشناس مسائل سیاسی و رسانه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به نتیجه انتخابات سال 2020 ایالات متحده اظهار کرد: انتخابات در ایالات متحده آمریکا به اعتقاد اکثر کارشناسان از یک قانون بسیار عقب افتاده و غیر منطبق با ارزش های مردم سالاری تبعیت می کند.
عابدینی ادامه داد:آمریکایی ها و به طور کلی غربی ها معتقدند در همه کشور ها باید دموکراسی حاکم باشد، اما این مسئله درمورد ایالات متحده به گونه ای است که ساختار نظام انتخابات در آمریکا مبتنی بر هر نفر یک رأی نیست، به طور مثال در انتخابات پیشین آمریکا شاهد این بویدم که علی رغم آرای بیشتر خانم کلینتن،اما سر انجام الکترال کالج ها پیروز انتخابات را ترامپ اعلام کردند.
کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: سیستم الکترال کالج در ایالات متحده با ارزش های دموکراسی منطبق نیست، علاوه بر انتخابات سال 2016 آمریکا در انتخابات دو دوره قبل هم اتفاق مشابه رخ داد، آقای جرج بوش پسر با وجود اینکه رأی کم تری نسبت به رقیب دموکرات خود داشت، با توجه به الکترال کالج پیروز انتخابات شد.
او در تحلیل شرایط پیش رو گفت: اولین مسئله مربوط به ویروس کرونا است که حکمرانی آمریکا را به شکل شگفت انگیزی ناکارآمد نشان داد، در تمام دنیا کرونا گسترش پیدا کرد، اما میزان مبتلایان در آمریکا نسبت به جمعیت اش یک رقم بسیار بالایی است، به گونه ای که در حال حاضر 2 میلیون نفر در این کشور مبتلا هستند و بیش از 113 هزار نفر جان باخته اند.
عابدینی افزود: کرونا نشان داد که تصویرسازی دروغینی که از ایالات متحده به عنوان سرزمین رویا ها ترسیم شده بود، سرابی بیش نبوده است، یکی از پیامد های این ناکارآمدی چالش نظام سیاسی و اجتماعی آمریکا است، به دیگر سخن می توانیم بگوییم که کرونا آمریکا را دچار بحران هویت کرده است و اعتراضات نشان داد که امریکا دچار یک بحران مشروعیت هم هست.
کارشناس مسائل رسانه ای تصریح کرد: این اتفاق(اعتراضات در آمریکا) که نظام سرمایه داری یا نظام لیبرال دموکراسی طی دو الی سه ماه گذشته به صورت اعیان ناقوس افول اش به صدا درآورده است، همگان در دنیا متوجه شده اند که برعکس تصویر سازی دروغین امپراطوری رسانه ای صهیونیستی نظام سرمایه سالار پاسخگوی نیاز های جامعه بشری در دهه دوم قرن بیست یکم نیست.
او افزود: دولت در سایه در آمریکا تلاش می کند که موضوع افول نظام سرمایه داری در آمریکا را کوچک جلوه دهد و با تغییراتی که در بین چند سیاست مدار و قانون بحران هویت ایالات متحده را بپوشاند به این معنی که بحران مشروعیت را پذیرفته و می خواهد با تغییر چند سیاست مشکل بحران هویت را هم حل کند.
عابدینی با بیان اینکه برخی در آمریکا می خواهند مشکلات این کشور را به جریان نژاد پرست نزدیک به ترامپ نسبت دهند، گفت: مشکلات در ایالات متحده مربوط به ساختار های این کشور است نه آقای ترامپ، به اعتقاد من با رفت و آمد یک فرد تغییری در وضعیت آمریکا به وجود نمی آید.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه نظرسنجی ها در حال حاضر به نفع جو بایدن است، تاکید کرد: در امریکا زیاد به نظر سنجی ها نمی توان اعتماد کرد، چرا که در دوره قبل همه نظر سنجی ها حکایت از پیروزی خانم کلینتن داشت اما درنهایت با رأی الکترال ها ترامپ رئیس جمهور شد.
انتهای پیام/