به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سید احمدرضا شاهرخی در دیدار خبرگزاریهای استان لرستان با بیان اینکه، رسانهها باید دارای ویژگیهایی در تراز انقلاب اسلامی باشند، گفت: شناختن و شناساندن آرمانهای انقلاب اسلامی به مردم از این ویژگیها است. شعارهایی که انقلاب اسلامی برای تحقق آنها شکل گرفته و در شکل گیری آنها رسانهها نقش با اهمیتی داشتهاند.
وی با تاکید بر اینکه تداوم انقلاب اسلامی در گرو همراهی و همکاری رسانهها است، نیازسنجی دائمی را از ویژگیهای رسانهها برشمرد و افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی دیگر ویژگی مهم رسانهها است؛ این اطلاعرسانی میتواند خود را در ایجاد گفتمان عدالت خواهی و آرمان خواهی و مطالبهگری نشان دهد.
نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: رسانهها باید تشخیص دهند که نیاز امروز مردم چیست و این نیاز را به مسوولان بازگو کنند و آنقدر این نیاز را بیان کنند که به یک گفتمان و مطالبهگری تبدیل شود.
وی پایبندی به منافع ملی را از دیگر ویژگی رسانهها عنوان و خاطرنشان کرد: وحدت ملی است که میتواند ملتی را در جنگ 8 ساله سرافرازانه به سر مقصور برساند؛ در کنار همه اینها رعایت اخلاق رسانهای است که اهمیت بالایی دارد.
شاهرخی به روند پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: استکبار جهانی 250 سال با استفاده از همه ابزار خود برای تسلط بر منابع و فرهنگ ایران تلاش کرد اما رهبری خدایی و معنوی اینها را شناخت و برملا کرد و مردم نیز در کنار او 22 بهمن 57 را رقم زدند.
وی ادامه داد: حال چند سوال مطرح میشود؛ اول اینکه رهبری که پیروزی 57 را رقم زد آیا برای بعد از آن برنامهای داشت؟ این اصول و برنامه ها کجا هستند و چه چیزی هستند؟
نماینده ولی فقیه در لرستان در تشریح این مبحث اظهار داشت: اصول مربوطه در صحیفه نور آمده است و در حوزههای سیاست داخلی، سیاست خارجی، بعد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی توضیح داده شده است.
وی تاکید کرد: تکیه بر آرا مردم، مردمی بودن و غیر اشرافی زندگی کردن حکمرانان، دل بستگی مسوولان به مصالح مردم، کار و تلاش همگانی و کار با برنامه از جمله مواردی است که در باب سیاست داخلی باید توجه کرد و در همین راستا مدیران استانی در بخشهای اقتصاد، فرهنگ و آموزش، امنیت و مسائل رفاهی باید با مردم صحبت کنند و بگویند وظایف خود را تا کجا میرسانند.
شاهرخی تصریح کرد: در باب سیاست خارجی ایستادگی در برابر نظام سلطه، برادری با ملتهای مسلمان، ارتباط با همه کشورها بجز آنهایی که دشمنی می کنند و مبارزه با رژیمی که سودای نیل تا فرات را دارد از مباحث مطرح شده از سوی امام راحل است.
وی خاطرنشان کرد: در عرصه فرهنگ دفاع قاطع از اهداف اسلامی و عملیاتی کردن آن، تربیت جوانان مؤمن انقلابی پای کار، معونیت گرا، اخلاق مدار و عدالت خواه، ترویج معروف و نفی منکر، ارائه الگوی زن مسلمان، نفی ریاکاری و نفاق در تمسک به دین، مبارزه با مظاهر فحشا در جامعه، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و برخورد قاطع و بدون بیرحمی با ناهنجاریها نیز توسط امام خمینی در صحیفه نوز مورد تاکید قرار گرفته است.
وی در ادامه به اصول امام در اقتصاد اشاره کرد و افزود: تکیه بر اقتصاد ملی و خودکفایی، جلوگیری از قاچاق، عدالت اقتصادی در تولید، توزیع و توسعه متوازن که ما نیز در لرستان در این حوزه کاستیهایی داریم که نمایندگان و مدیران دولتی در استان باید این کاستیها را با کار علمی و وحدت برطرف کنند از جمله موارد مربوط به حوزه اقتصادی است.
امام جمعه خرمآباد تصریح کرد: دفاع از طبقات محروم، احترام به مالکیت و سرمایه و احترام به کار و کارگر و سرمایه از اصول اقتصادی امام بود.
وی عنوان کرد: با مدیریت عاقلانه و مدبرانه باید بتوانیم اصول مد نظر امام خمینی(ره) را در استان خودمان عملیاتی کنیم و اگر این چنین باشد لرستان با همت مردم و جوانانش و ایمان راسخی که در دل دارند راه امام که راه سازندگی و راه پیشرفت مادی و معنوی است تحقق پیدا خواهد کرد.
امام جمعه خرم آباد ادامه داد: مدیران میتوانند با بکارگیری خرد جمعی و استفاده از فرزانگان حوزه و دانشگاه اصول امام(ره) را اجرایی کنند.
شاهرخی خاطرنشان کرد: ملت و استان ما با توانمندیهای موجود و انسانهای برجستهای که دارد میتوانند با بهرهگیری از تجارب گذشته گام دوم انقلاب اسلامی را با همت بیشتر ادامه دهند و به عنوان الگویی برای دیگر ملتها بدرخشند.
شاهرخی گفت: طبیعی است منصوب ولی فقیه در استان با حمایت، هدایت و نظارت و بهره گیری از هیاتهای اندیشه ورز و استفاده از خرد جمعی در کنار دیگر خدمت گذاران و اصحاب رسانه تلاش میکند که به وظیفه خود عمل کند.
وی در ادامه با بیان اینکه لرستان بگونهای تمام مولفههای مثبت برای پیشرفت را دارد، دارای آب و منابع فراوان و منابع انسانی و جوانان سرآمد هستیم و همه مولفههای رشد و تحول را داریم لذا دلیلی ندارد که مایوس باشیم، فقط باید عوامل عقب ماندگی استان خود را موشکافی کنیم و برای حل مساله و نگاه به آینده برنامهریزی کنیم.
وی تاکید کرد: ما فرصت اختلاف نداریم و باید ظرفیتها را ببینیم و در بعد اقتصادی و فرهنگی برنامهریزی کنیم.
انتهای پیام/