۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
00:09
کد خبر : 9248662
۲۲:۳۶

۱۳۹۹/۰۳/۲۴

365 نفر در بیمارستان های کرمانشاه بستری هستند

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از افزایش ظرفیت تست کرونا به 1200 مورد در روز در استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه: محمود‌رضا مرادی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص تشریح آخرین وضعیت و اقدامات صورت گرفته در مبارزه با بیماری کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ستاد مدیریت مبارزه با کرونا استان، اظهار داشت: طی مدت چهار ماه که کشور درگیر ویروس کرونا است، مشاهده می‌شود استان‌ها به نوبت وارد پیک می‌شوند.

وی ادامه داد: معمولا به یک قله می‌رسند و کم‌کم فروکش می‌کنند، هم‌اکنون استان کرمانشاه هم واقعا در وضعیت پیک بیماری قرار گرفته سیر صعودی پیدا کرده، امیدواریم طی دو‌سه هفته آینده کم‌کم به سمت نزولی و کاهش پیش رویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت تعداد بیماران بستری نسبت به گذشته بیشتر و تعداد مرگ و میر‌ها هم تا حدودی اضافه شده است.

وی متذکر شد: ضرورت دارد مردم برای کاهش این قله پیک بیشتر رعایت کنند، چون هر چقدر قله پیک بالاتر برود در مدت زمان کمتری تعداد زیادی مراجعه‌کننده به بیمارستان خواهیم داشت که امکان خدمات‌دهی، تهیه تخت، پزشک، پرستار، آی.سیو.یو برای ما مشکل می‌شود حال هدف این است قله را در مدت زمان کمتری پهن‌تر کنیم تا مدیریت مناسبی از لحاظ درمان داشته باشیم.

مرادی با بیان اینکه در حال حاضر 365 نفر در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند، گفت: اگر این تعداد با سه هفته پیش مقایسه کنیم، مشاهده می‌شود حدود 200 نفر و حتی بیشتر اضافه شده است.

وی با اشاره به پیش بینی یک‌هزار تخت در نقشه راه درمان و سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان برای بیماری کرونا ویروس، افزود: واقعیت این است که تهیه این تعداد تخت برای ما مشکل است این‌ها شرایط ویژه می‌خواهند که هزینه‌هایی را به دانشگاه تحمیل می‌کند.

مرادی خاطرنشان کرد: علاوه بر بحث هزینه برای تهیه تجهیزات، هر چقدر از تعداد تخت‌های معمولی کم کنیم و به کووید 19 اضافه کنیم یعنی اینکه از خدمات‌رسانی در مابقی بیماری‌ها کم شده که این نهایتا به ضرر مردم است.

وی از مردم خواست بیماری را جدی بگیرند و ادامه داد: باور کنید این بیماری شدید است، مرگ و میر به همراه دارد، ناشناخته است، ویروس کرونا ضعیف نشده و تظاهرات ریوی، پوستی، قلبی و... زیادی دارد.

این مسؤولان ادامه داد: طبق اعلام وزارت بهداشت 80 درصد مردم در فروردین‌ماه موازین بهداشتی را رعایت می‌کردند، در حال حاضر این آمار به 20 درصد رسیده است.

وی در خصوص تست‌های انجام شده کرونا ویروس، اضافه کرد: جزء نخستین دانشگاه‌ها بودیم که از هشتم فروردین‌ماه تست‌ها را شروع کردیم.

مرادی خاطرنشان کرد: الان سه آزمایشگاه داریم که روزانه حدود 800 تست انجام می‌دهند که طی هفته‌جاری سه آزمایشگاه دیگر نیز اضافه می‌شود تا تعداد تست‌ها به یک‌هزار و 200 عدد در روز برسد.

وی با اشاره به شلوغی در مراکز تست کرونا، اظهار داشت: سیاست وزارتخانه بهداشت در آینده این است که تست و نمونه‌گیری را بیشتر در افراد پرخطر (سنین بالا و بیماران زمینه‌ای) انجام دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه در حاضر ظرفیت بیمارستان گلستان به حداکثر گنجایش خود رسیده است، گفت: ظرفیت کلی بیمارستان گلستان‌ 50 نفر است که گاها به 70 تخت هم رسیده است.

مرادی اضافه کرد: ظرفیت بیمارستان فارابی هم تقریبا هفته گذشته پر شد که دو بخش دیگر با 60 تخت را به مجموعه اضافه کردیم و امروز هم یکی از آی‌.سی‌.یوهای مازاد بیمارستان طالقانی با 12 تخت را آماده تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: به بیمارستان‌ها ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و تامین اجتماعی نیز اعلام کرده‌ایم تخت‌ها را آماده کنند تا در صورت نیاز از ظرفیت آن‌ها نیز استفاده شود.

مرادی در پایان، خاطرنشان کرد: علت اینکه ما نمی‌خواهیم مابقی بیمارستان‌های دانشگاهی را درگیر کنیم این است که نمی‌خواهیم خدمات‌رسانی به سایر بیماران دچار مشکل شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید