۲۳ / تير / ۱۴۰۴ - 14 July 2025
09:16
کد خبر : 9248711
۰۹:۰۷

۱۳۹۹/۰۳/۲۵
فرمانده لشکر۱۰سیدالشهدا:

آمریکا زانو خواهد زد/رزمایش اقتدار برای افزایش سطح بازدارندگی

فرمانده لشکر ۱۰سیدالشهدا در خصوص رزمایش اقتدار گفت: سپاه حافظ منافع و دستاوردهای انقلاب است و شرارت های مرزی در شمالغرب و جنوب شرق کشور با پشتیبانی آمریکا و اسراییل صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، رزمایش اقتدار با هدف توانمند سازی نیروهای لشکر ۱۰سیدالشهدا متناسب با تهدیدات داخلی و خارجی آموزش های لازم و بروز برای بالا بردن توان رزمی نیروها تمرینات انجام می شود.

وی گفت: اتفاقاتی که در مرزهای شمالغرب و جنوب شرقی کشور وجود دارد هیچگاه توسط کشورهای دوست و برادر پاکستان،افغانستان وعراق نیست بلکه ناشی از خلاهای امنیتی در حوزه جغرافیای سرزمینی بوده که تروریست ها و اشرار آنجا را به عنوان پایگاهی انتخاب کرده تا با حملات کور به امنیت کشور آسیب بزند.

سردار رفیعی آتانی تصریح کرد: اشرار و تروریست ها در حدی نیستند که سپاه پاسداران طرح های گسترده ای برای مقابله با آنان داشته باشد این نیروها در حقیقت مزدوران و فریب خوردگانی هستند که با پشتیبانی و لجستیک آمریکا و اسراییل علیه امنیت ما سنگ پرانی می کنند.سپاه پاسداران و لشکر ۱۰ سیدالشهدا به عنوان یک نیروی ولایت مدار و انقلابی منشا تمام این حوادث را رژیم جعلی صهیونیستی و شیطان بزرگ می داند.

وی در خصوص وضعیت ایران و آمریکا در منطقه گفت: لشکر ۱۰سیدالشهدا طبق فرامین رهبری و سلسله مراتب برنامه مدون و رزمایش های مختلف در نظر دارد تا با تمرین تاکتیک های نوین و متناسب با سرزمین و جغرافیای منطقه خود را در آمادگی کامل حفظ کند و هر تهدیدی علیه منافع انقلاب و ایران صورت گیرد سپاه پاسداران برای حفظ دستاوردها وارد می شود. آمریکا باید از منطقه خارج شود و سیلی بزرگ که رهبری وعده دادند همان اخراج بزرگ آمریکاست، ایران با عنایت خدا و فرماندهی کل قوا در منطقه دست برتر را دارد و آمریکا با شکست های متوالی در منطقه و مسایل داخلی خود در نهایت زانو خووهد زد.

سردار رفیعی آتانی در پایان ضمن آمادگی لشکر ۱۰ سیدالشهدا برای ماموریت های محوله توسط سلسله مراتب فرماندهی گفت: هرجایی که احساس نیاز شود با جان خود و هرآن چه در توان داریم برای حفظ امنیت و استقلال کشور تلاش خواهیم کرد. توانمند سازی نیروها به معنای آشنایی با شیوه مدرن جنگ و دفاع بوده تا برتری و اقتدار خود را در منطقه حفظ کنیم و بازدارندگی را به حد اعلی برسانیم.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید