به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدمحمد موسوی در نشست با مدیر حوزه علمیه حضرت معصومه (س) شاهرود با اعلام همکاری کامل خود با حوزههای علمیه اظهار کرد: ما حوزه را جدا از آموزش و پرورش نمیدانیم و آماده همکاری در زمینههای مختلف هستیم از جمله میتوانیم برای هدایت تحصیلی و جذب دانش آموز و حضور اساتیدتان در مدارس برای معرفی فعالیت ها؛ همراهی آموزش و پرورش را داشته باشید.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود افزود: حوزه علمیه برای افرادی است که نیاز مذهبی خود را میتوانند در آنجا بیابند.
وی با بیان اینکه رسالت حوزه علمیه از آموزش و پرورش جدا نیست گفت: رسالت ما این نیست که دنبال بهترین دانش آموز باشیم اتفاقا ما باید دانش آموز آسیب دیده را جذب کنیم، آنها را دریابیم، هنر نکرده ایم با استعداد ترین، خوبترین و بهترین دانش آموزان را برای فعالیتهای خود دستچین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: این برداشت اشتباه هست که همه اتفاقات کنونی را به گردن آموزش و پرورش بیاندازیم در خوشبینانهترین حالت، دانش آموزان کمتر از یک چهارم وقت خود را در مدرسه هستند، نقش خانواده، رسانه ها، همسالان و ... در تربیت و رشد او انکار ناپذیر و گاهی تأثیر گذارتر است.
موسوی تصریح کرد: گمان نکنید که ما از دانش آموزان جلوتریم، برعکس ما در بسیاری از تحولات روز جامعه از آنها عقب تریم.
وی با تاکید بر ضرورت شاداب سازی، امیدآفرینی و حفظ شور و نشاط نوجوانی و جوانی دانش آموزان گفت: به هیچ دانش آموزی نباید برچسب بزنید، ما نسبت به همه آنها تعهد داریم و باید از صدمه دیدهترین آنها بیشتر و بهتر مراقبت کنیم، ما نسبت به بچههایی که دیده نمیشوند و به ما نزدیک نیستنند مسئول تریم.
وی ادامه داد: لازم است مدرسین حوزه برای فعالیت در مدارس، کارگاههای آموزشی را بگذرانند تا بتوانند زبان دانش آموز را در مدرسه دریابند.
مدیر آموزش و پرورش شاهرود با بیان اینکه بسیاری از کسانی که مدارس را تخطئه میکنند و یا آموزش و پرورش را به نقد میکشند خود هیچ آشنایی با مسائل و کار در آموزش و پرورش ندارند افزود: آموزش و پرورش قطعا بی نقص نیست، اما از دیگر نهادها بیشتر دیده میشوند و انتظارات از او بیشتر است.
وی اضافه کرد: تحول و جوان سازی از خواستهای مقام معظم رهبری است، نسل امروز باید بدانند که در حوزه با توجه به نیاز روز برنامه ریزی و فعالیت میشود.
خانم بداغی مدیر حوزه علمیه حضرت معصومه (س) در این نشست گفت: دانش آموزان نباید تنها جذب محیط اینجا میشوند بلکه باید به محتوای حوزه علاقمند باشند.
در این دیدار هادی عامریان معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شاهرود اظهار کرد: فضای مجازی مدارس بستر مناسبی برای ارائه فراخوان جذب دانش آموزان علاقمند تحصیل در حوزه علمیه است.
وی توصیههایی برای جذب موفقتر دانش آموزان علاقمند و ارتباط موفقتر حوزه با آنان ارائه میکند.
محمد عسکری مسئول مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش شاهرود نیز قوانین آموزش و پرورش جهت اعطاء مجوز به حوزه علمیه را یادآوری کرد و اعلام آمادگی نمود در پیگیریهای آتی روند دستیابی به شرایط ایجاد پیش دبستانی بررسی شود.
عصمت السادات سیف معاون امور بانوان آموزش و پرورش شاهرود نیز بر جذابیت بصری، نشاط و دلپذیری محیط برای دانش آموزان تأکید کرد.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شاهرود و هیئت همراه در پایان این نشست از بخشهای مختلف این حوزه علمیه و ظرفیتهای موجود بازدید کردند.