۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:25
کد خبر : 9249226
۲۲:۵۲

۱۳۹۹/۰۳/۲۶
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر در گفت‌وگو با «بسیج» خبر داد

کشف بیش از 290 گرم مواد مخدر و دستگیری 17 توزیع‌کننده در ملایر

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از کشف بیش از 290 گرم مواد مخدر و دستگیری 17 توزیع‌کننده توسط پلیس ملایر خبر داد.

کشف بیش از 290 گرم مواد مخدر و دستگیری 17 توزیع‌کننده در ملایرسرهنگ محمدباقر سلگی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان از کشف بیش از 290 گرم مواد مخدر هروئین و شیشه  و دستگیری 17 توزیع کننده توسط پلیس ملایر خبر داد  و اظهار داشت: در راستای مبارزه جدی با فروشندگان مواد مخدر صنعتی در محلات مختلف و نقاط حاشیه شهر، با انجام کار اطلاعاتی دقیق و هماهنگی لازم با دستگاه قضائی طی اجرای سه طرح ضربتی این سوداگران شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: در این ارتباط مامورین یگان امداد نسبت به شناسایی چهار توزیع‌کننده مواد مخدر صنعتی اقدام و بلافاصله نسبت به دستگیری توزیع‌کنندگان این بلای خانمان‌سوز اقدام کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر ابراز داشت: در همین ارتباط با بازرسی به عمل آمده از این چهار فروشنده مواد مخدر به ترتیب مقادیر 118 گرم شیشه، 300 گرم مواد مخدر تریاک و سوخته تریاک کشف شد.

وی ادامه داد: همچنین مامورین کلانتری 11 مقادیر 244 گرم و 70 سانت مواد مخدر تریاک و شیره تریاک، 49 گرم و 90 سانت هروئین، 124 گرم شیشه، سه حقه وافور، دو پایپ را کشف کردند.

سلگی تصریح کرد: تعداد 8 دستگاه موتورسیکلت و تعداد دو دستگاه خودرو را متوقف و روانه پارکینگ می‌کنند و طی این عملیات، 13 نفر از توزیع‌کنندگان مواد مخدر را در حین توزیع مواد مخدر دستگیر می‌کنند.

وی افزود: با تشکیل پرونده قضایی، تعداد 17 سوداگر مرگ دستگیر شده تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر از دستگاه قضایی به سبب حمایت‌های مجدانه در برخورد با توزیع‌کنندگان مواد مخدر گفت: با تلاش بی‌وقفه، مقتدرانه و هوشمندانه پلیس ملایر، توزیع‌کنندگان مواد مخدر در امان نخواهند بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید