به گزارش بسیج کارمندان خبرگزاری بسیج استان سمنان، دومین کارگروه توجیهی برنامههای سال ۹۹ در سالن جلسات بانک مسکن استان سمنان با حضور ۳۰ نفر از فرماندهان محترم پایگاههای، مدیر کل بانک مسکن و مدیر کل برنامه ریزی استانداری، مسئول سازمان بسیج کارمندان استان، فرمانده حوزه ادارات کل و فرماندهان حوزههای مقاومت بسیج سهرستان سمنان، مهدیشهر و سرخه آغاز گردید.
در آغاز برنامه بابایی مدیرت امور شعب بانک مسکن استان سمنان ضمن عرض خیر مقدم خدمت مهمانان و فرماندهان پایگاه ها، بیاناتی را در خصوص عملکرد سال ۹۸ بانک مسکن و ایام کرونا بیان کرد.
وی در خصوص همکاری با کسانیکه در ایام کرونا اقساط را پرداخت ننمودند مواردی را بیان نمود.
حجتالاسلام عبدالله قربانیان مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در خصوص اخلاق سازمانی صحبت کرد در خصوص فضائل اخلاقی (شجاعت) و رذایل اخلاقی (کینه و حسادت) گفتن: اگر انسان فضائل اخلاقی را در خودش رشد ندهد و همچنین رذایل اخلاقی را از خود دور نسازد نمیتواند اخلاق در سازمان را رعایت نماید انسان باید خارج از کینه و حسادت باشد. شما حساب کنید یک ویروس به نام کرونا در جامعه بشریت همه چیز را تحت تاثیر قرار میدهد حال اگر کینه کسی را در دل داشته باشید اگر آن فرد فوت کند یک تاثیر بد در انسان به وجود میآید.
وی خاطرنشان کرد: اگر در یک ادارهای ارباب رجوع بیاید، درآن اداره با توجه به مسئولیت هر فرد از آن انتظاری را دارد، اگر رئیس اداره باشد یک اخلاق سازمانی بالایی از آن انتظار میرود، اما اگر یک کارمند باشد یک اخلاق دیگری از او انتظار میرود.
وی اظهار داشت: پس باید فضائل اخلاقی را در بین خودمان رشد دهیم و بقاء بر عمل داشته باشیم و در اخلاق فردی از آن استفاده نمائیم و همچنین فضایل اخلاقی را از خودمان دور نمائیم و در رفتار فردی هم آن را نشان دهیم.
دهرویه مسئول سازمان بسیج کارمندان استان سمنان در خصوص تحول نظام اداری و بندهای آن توضیحاتی را ارائه نمود و گفت: این ۲۶ بند به عنوان منشور در دستگاههای اجرایی نصب گردد و از آن در فعالیتها و عملکرد ادارات استفاده شود.
وی افزود: در دکترین بسیج کارمندان، تکلیف فرماندهان پایگاههای بسیج در خصوص منشور سیاستهای نظام اداری که توسط رهبرمعظم انقلاب ابلاغ شده است چیست؟ ما ۶ بند از ۲۶ را در سال ۹۹ جهت اجرای آن در دستگاههای اجرایی در نظر گرفته ایم که با اجرای این ۶ بند بتوانیم تغییر و تحولی در ادارات استان ایجاد نمائیم.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم با اجرای بندهای مذکور ۲۰% سیستم اداری دستگاههای اجرایی را ارتقاء دهیم میتوانیم ۸۰% رضایتمندی مردم را نسبت به نظام افزایش دهیم. تکریم ارباب رجوع خیلی مهم است اگر کسی از دستگاه اجرایی راضی بیون رود، رضایتمندی آن باعث استحکام نظام اداری جمهوری اسلامی میشود.
وی خاطرنشان کرد: هر دستگاه اجرایی دو یا سه برنامه خویش را به ما اعلام نماید تا با تجزیه و تحلیل آن در سازمان و رفع موانع بعضی از ساختارهای اداری بتوانیم برای نظام اسلامی مفید واقع شویم. نقش فرماندهان و بسیجیان در ادارات، در رفع فساد اداری میتواند موثر واقع شود. امید بخشی به مردم در نظام اسلامی توسط جوانان بسیجی میتواند الگوی خوبی برای ارتقاء سلامت جامعه باشد.
یادداشت |
اجماع عراقیها برای حمایت از بسیج مردمی ادامه دارد