۲۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 14 June 2025
15:32
کد خبر : 9250580
۲۲:۰۲

۱۳۹۹/۰۴/۰۱
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس:

کمیسیون ویژه جهش تولید در صحن مجلس رای گیری می‌شود

نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: تا چند روز آینده کمیسیون ویژه جهش تولید در صحن مجلس رای گیری می‌شود و ریاست مجلس نیز از نزدیک با سفر‌های استانی و شهرستانی مسایل مرتبط با آن‌ها را پیگیر خواهد بود.
 به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محسن زنگنه صبح امروز در سومین جلسه شورای اداری تربت حیدریه اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی علی رغم همه تخریب‌ها و هجمه‌ها در طول هفته‌های آغازین آن بلاخره تشکیل و کمیسیون‌های مجلس برای نخستین بار در طول بازده مجلس اخیر بصورت تخصصی راه اندازی شد.
 
وی تصریح کرد: عزم نمایندگان و شخص رییس مجلس برای جهش تولید است، لذا تا چند روز آینده کمیسیون ویژه جهش تولید در صحن مجلس رای گیری می‌شود و ریاست مجلس نیز از نزدیک با سفر‌های استانی و شهرستانی مسایل مرتبط با آن‌ها را پیگیر خواهد بود.
 
زنگنه با بیان اینکه امروز باید دعوا‌های سیاسی و جناحی را کنار بگذاریم و برای خدمت به مردم پا در عرصه میدان جهاد گذاشت، گفت: شاخص ما برای مدیران کار جهادی و شایسته سالاری است و در برابر کسانی که بخواهند حواشی ایجاد و ما را از مسیر اصلی منحرف کنند با قدرت خواهیم ایستاد.
 
این نماینده مجلس بیان داشت: عده‌ای در فضای مجازی علاقه دارند فضا را ملتهب نشان دهند، کما اینکه اینگونه نیست و اگر آن‌ها خودشان ملتهب هستند ارتباطی به حوزه نمایندگی مجلس ندارد، اما در برابر کسانی که بخواهند حواشی ایجاد کنند و ما را از مسیر اصلی خدمت به مردم منحرف کنند با قدرت خواهیم ایستاد.
 
وی اضافه کرد: شواهد و قراین نشان می‌دهد دولت تدبیر و امید در برابر مجلس انقلابی است، اما همگان خواهند دید که این مجلس و نمایندگان ملت بیشتر از قبل کمک خواهد کرد.
 
زنگنه که در کمیسیون برنامه و بودجه حضور دارد، در تشریح برنامه هایش گفت: یکی از شهرستان‌های حوزه انتخابیه ۶ میلیارد تومان بودجه عمرانی دارد و این در حالی است که شهرستانی دیگر در استان با جمعیت ۲۷ هزار نفر ۲۴ میلیارد تومان اعتبار عمرانی دارد، اما همین شهرستان با بودجه عمرانی ۲۴ میلیارد به ما مراجعه می‌کند و درخواست بودجه بیشتری دارد، لذا توقع داریم نخستین مراجعه کنندگان فرمانداران حوزه انتخابیه باشند.
 
نماینده مردم تربت حیدریه خاطر نشان کرد: در دهه کرامت یک کار بزرگ در حوزه زعفران را به مردم معرفی خواهیم کرد که راهبرد اصلی آن اجرای عملیات جمع آوری، فرآوری و خشک کردن زعفران بصورت متمرکز است که در این برنامه ۶۰۰ هزار نفر در روز حضور خواهند داشت. وی به حواشی بوجود آمده در خصوص پروژه‌ها بالاخص فولاد رخ اشاره کرد و افزود: همه پروژه‌ها در اولویت است و اعلام می‌کنیم مردم به شایعات توجه نکنند و پروژه فولاد رخ ادامه خواهد یافت، منتهی برخی ایرادات آن و مشکل تامین آب آن از محل تصفیه خانه فاضلاب باید برطرف شود.
 
مدیران ادارات حق مجادله با ادمین‌های کانال‌ها را ندارند/ تربت حیدریه در وضعیت پر خطر
 
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه در این نشست اظهار داشت: مدیران دولتی حق ورود به فضای مجازی و مجادله با ادمین‌های کانال‌ها را ندارند و دولت و مدیران ان باید در فضای حقیقی از عملکرد خود سخن بگویند. علی رستمی بیان کرد: بگو و مگو‌ها در فضای شهرستان تا حدی خوب است که منجر به مچ گیری و تسویه حساب‌های جناحی و شخصی نشود.
 
وی در تشریح وضعیت بیماری کووید ۱۹ در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از چند روز گذشته دو سطح دیگر به این بیماری اضافه شده سبز بی خطر، سفید کم خطر، زرد متوسط، نارنجی پر خطر و قرمز خطرناک، که بر این اساس وضعیت این منطقه نارنجی و پر خطر گزارش شده است.
 
رستمی با بیان اینکه احتمال بازگشت محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها وجود دارد در عین حال از مردم خواست دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
 
در انتهای این جلسه علیرضا فهیمی، جانباز و آزاده سرافراز دفاع مقدس و مسئول سابق بسیج دانش آموزی سپاه امام رضا علیه السلام بعنوان مدیر دفتر مرکزی ارتباطات مردمی نماینده مجلس در تربت حیدریه معرفی شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید