
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، نادر فخری در کارگروه جهش تولید شهرستان شاهرود که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در تالار ولایت فرمانداری ویژه شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه ۱۰ بنگاه بزرگ تولیدی این شهرستان با مشکلاتی مواجه اند که با حضور پنج مدیرکل استان سمنان راههای رفع آنها بررسی میشود اظهار کرد: سال گذشته با اقدامهای بسیار خوبی که در شهرستان انجام شد ۳۷ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: امیدواریم با برگزاری نشستها و پیگیریها میزان اشتغال کنونی حفظ شده و با توسعه بنگاههای تولیدی موجود و ایجاد بنگاههای جدید شاهد رونق تولید و اشتغال باشیم.
فخری از برگزاری مرتب نشست کارگروه جهش تولید شهرستان شاهرود هم خبرداد و گفت: مدیری شایسته و تراز جمهوری اسلامی است که با کار جهادی به رفع موانع تولید در کنار اجرای قانون کمک کند و با ارائه راهکارها مشکل کارآفرینان را مرتفع نماید.
معاون استاندار سمنان تشخیص و تصمیم را مهمترین کار یک مدیر خواند و تصریح کرد:مدیران دستگاههای اجرایی باید براساس علم و آگاهی موضوعات را تشخیص داده و بر همین مبنا تصمیم گیری کنند.
فخری ادامه داد: از ابتدای سال بعد از نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید و دستورالعمل ۳۰ بندی که وزارت کشور ابلاغ کرد موضوع رسیدگی به مشکلات بنگاههای اقتصادی و تولیدی شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
فرماندار شاهرود به تشکیل کارگروه جهش تولید در شهرستان اشاره کرد و اظهار کرد: از ابتدای امسال چهارشنبههای هر هفته به بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی، نشستها و پیگیری مشکلات با هدف رفع موانع تولید توسط کارگروه رفع موانع تولید اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: بنابراین بوده که بعد ازهرچند بازدید مشکلات احصاء شده و بخشی که در حیطه اختیارات شهرستان است مرتفع شود.
وی افزود: برای رفع برخی مشکلات نیاز به حضور مدیران کل استانی است، با حضور آنها نشستهایی برگزار و مشکلات بنگاههای تولیدی بررسی شود.
معاون استاندار سمنان ابراز کرد: برخی از مشکلات در زمان بازدید هفتگی رفع شد و برخی هم با مراجعه کارآفرینان و تشکیل کارگروههای تخصصی رسیدگی و رفع میشود.
وی گفت:: تمامی مسوولان باید با نگاه حمایتی از سرمایه گذار و کارآفرین در نشستها زمینه اعتمادسازی تولید کننده را فراهم کرده و آنان را تشویق و ترغیب به ادامه فعالیت و حتی توسعه کنند.
معاون استاندار سمنان عمده مشکلات این بنگاههای تولیدی را کمبود نقدینگی عنوان کرد و ابراز کرد: در این خصوص تصمیماتی گرفته شد که ۲ مورد از مشکلات به استان منعکس خواهد شد و مابقی با اختیارات مدیران شهرستان تعیین تکلیف گردید.
فرماندار شاهرود از ایجاد شعبه رسیدگی به مسایل و مشکلات بنگاههای صنعتی و تولیدی در دادگستری این شهرستان خبر داد و هدف از این کار را کوتاه کردن زمان رسیدگی به پروندههای این بنگاهها خواند.
وی گفت: در آخرین نشست برگزار شده، مشکلات کارخانه سیمان، شرکت فولاد، شرکت قطعه بندی مرغ، شرکت تصفیه روغن قلعه نو و خرقان، شرکت تولید آجر، شرکت پالایشگاه نفت و گاز پیروزی، شرکت قند و یک واحد گاوداری و ۲ واحد تولیدی دیگرمورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است، قرار است امسال در شهرستان شاهرود ۲ هزار و ۲۰۰ شغل از سوی دستگاههای اجرایی ایجاد شود.
امسال در شهرستان شاهرود ۹۵ بنگاه اقتصادی دارای مشکل شناسایی شدهاند.
سال گذشته ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی با معرفی ۶ دستگاه اجرایی شهرستان شاهرود به بانکهای عامل پرداخت شد.
در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت میکنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.