فرزند شهید پاکنژاد:

حادثه هفتم تیر بر پایه جریان نفوذ اتفاق افتاد/شهید پاکنژاد با جان و دل پذیرای فرامین ولی فقیه بود

سید محمد علی پاکنژاد گفت: حادثه هفتم تیر بر پایه نفوذ به وجود آمد و شهید بهشتی و یارانش را به شهادت رساند.
کد خبر: ۹۲۵۲۲۸۹
|
۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۷
به گزارش خبرگزار یبسیج از یزد، امروز هفتم تیرماه سالروز جنایت منافقان کوردل علیه خادمان ملت ایران است در این روز شهید بهشتی و جمعی از یارانش در ساختمان حزب جمهوری جمع شدند تا با پیشنهاد گزینه مناسب برای تصدی ریاست جمهوری به اوضاع آشفته کشور پس از عزل و فرار بنی صدر خائن سرو سامان بدهند دکتر سید رضا پاکنژاد به عنوان نماینده مردم یزد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی به همراه برادرش سید محمد هم در این جلسه حاضر بودند که با انفجار دفتر این حزب به خیل عظیم شهدا پیوستند.

خبرنگار یزدرسا؛ در سالروز شهادت این شهید والامقام به سراغ سید محمد علی پاکنژاد فرزند شهید سید رضا که در حال حاضرعضو شورای شهر یزد است رفته تا با ویژگی های این شهید والا مقام بیشتر آشنا شویم.

این گفتگوی جذاب را از دست ندهید؛

لطفا در ابتدا کمی از بیوگرافی شهید برایمان توضیح دهید

شهید دکترسیدرضا پاکنژاد در سوم آذرماه سال 1303 شمسی در شهرستان یزد چشم به جهان گشود.ایشان کودکی را در شهر دارالعباده یزد سپری و در سال 1321 هجری شمسی، دیپلم متوسطه را از دبیرستان ایرانشهر اخذ کرد و ضمن تحصیل علم جدید به آموختن عربی نیز پرداخت و مقدمات را نزد حجت الاسلام عرب جم فرا گرفت

پدر پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با انتخاب مسئولیت آموزگاری در مدارس شهر یزد، حسابداری و طبابت و سرانجام ریاست بیمارستان هراتی و بیمه یزد،‌ خدمات قابل توجهی را به مردم یزد ارائه کرد.

ایشان در پزشکی و بررسی علوم و معارف اسلامی 110جلد کتاب تألیف کرده که مهمترین آن ها شامل مجموعه ای 40 جلدی با نام اولین دانشگاه و آخرین پیامبر است ضمن اینکه از تحریرات ایشان مقالاتی در روزنامه های آیین اسلام، طوفان یزد ، ملک یزد، مکتب اسلام و صدای یزد منتشر شده است.

از خصوصیات بارز اخلاقی پدر چه بود؟

شهید پاکنژاد از سجایای اخلاقی برجسته ای برخوردار بود به طوری که همواره در صف اول نمازجماعت مسسجد حضور داشت و در میدان مبارزات و خدمات اجتماعی نیزمشکلات مستضعفان فکر او را مشغول می کرد و خدمات پدرانه او به ایتام یزد، فوق العاده چشمگیر بود.

شهید فردی بی آلایش بود که کمتر سخن می گفت، کمتر می خوابید و بسیار مطالعه می کرد. به روحانیت و مرجعیت علاقه فراوان داشت و مطیع ولایت فقیه بود و فرامین ولی فقیه را بی چون و چرا به جان و دل می خرید.

از دوران مسئولیت پدر پس از پیروزی انقلاب و تلاش های ایشان برای مردم بیان بفرمائید؟

ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مسئولیت های پزشک درمانگاه، استاد دانشسرای عالی یزد، رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع)،‌رئیس بهداری سازمان بیمه های اجتماعی،‌ معاون درمانگاه، رییس هیئت مدیره گروه فرهنگی علوی در یزد،‌ رئیس هیئت مدیره صندوق جاوید،‌ رئیس هیئت مدیره سازمان خیریه حضرت رضا(ع)،‌ رییس شورای صنایع، رئیس مرکز پزشکی شماره یک و ... به خدمتگذاری مردم پرداخت .

شهید در سال 1358 در نخستین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی مردم دارالعباده یزد راهی خانه ملت شده و این افتخار از سوی مردم به ایشان اعطا شد که به نظر می رسد در انجام وظیفه نمایندگی موفق بودند.

رسیدگی و توجه به محرومین از دغدغه های شهید پاکنژاد بود در این خصوص توضیحاتی بفرمائید؟

پدرم همواره از تمامی لحظات خود به خوبی استقاده می کرد و در کنار طبابت، نویسندگی و شرکت در جلسات دینی و علمی، کمک به محرومین و رسیدگی به خانواده ها را در برنامه های خود داشت و حتی در برخی موارد که خانواده ها با مشکل روبرو می شدند ورود کرده و آن را حل و فصل می کرد.

هر چند طول عمر شهید 57 سال بیشتر نبود اما کیفیت عمر ایشان چندین برابر این سن بود به گونه ای که ارزنده ترین میراثشان نه تنها برای خانواده بلکه برای همه مردم ، آثار ایشان است که ابعاد مختلفی دارد از کتب پزشکی گرفته تا کتب اجتماعی، فرهنگی، تاریخ صدراسلام و به ویژه کتب مرتبط با تغذیه (بیان مواد خوراکی مورد اشاره شده در قرآن کریم) و خانواده (نظیر زن داری و شوهر داری، ازدواج در اسلام) که بیشتر مورد استقبال قرار گرفتند.

البته شهید در زمینه تحلیل تاریخ صدر اسلام هم به مسائل صدر اسلام در دوران ارتحال پیامبر، جانشینی آن حضرت و چالش های انتقال حکومت اسلام تحلیل های خاصی داشتند که از سوی علما و مراجع تقلید آن زمان مورد تجلیل قرار گرفتند.

هر چند یکی دیگر از دغدغه های شهید مبارزه با فرقه ها و مذاهب منحرف بود که ایشان تلاش های زیادی در این خصوص داشتند و با استدلال های علمی سعی می کردند تا آگاهی جامعه را نسبت به این فرقه ها افزایش دهند.

به عنوان آخرین سوال از روز حادثه و شهادت پدر خاطره ای دارید؟

من در زمان شهادت پدر تنها 10 سال داشتم اما آنچه که در این خصوص باید گفت این است که حادثه هفتم تیر بر پایه نفوذ به وجود آمد و حدود 25 نماینده مجلس، 4 وزیر، معاونان وزیر و روئسای سازمان های مهم کشور و شهید بهشتی به عنوان رئیس قوه قضائیه را به شهادت رساند و البته در این حادثه عموی بنده شهید سید محمد پاکنژاد هم که دارای دکترای اقتصاد از آلمان بودند و در این جلسه حضور داشتند نیز به فیض شهادت رسیدند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار