۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
20:43
کد خبر : 9252979
۰۹:۲۶

۱۳۹۹/۰۴/۱۰
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین:

تولید مستمر فقر در جامعه، انتظار فقرزدایی از کمیته امداد

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: متأسفانه فقر به واسطه برخی نواقص و کوتاهی ها توسط برخی دستگاه ها و یا افراد در جامعه تولید می شود و از سوی دیگر از کمیته امداد امام (ره) با منابع محدود انتظار می رود فقرزدایی کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، مهرعلی حق گویان در نخستین نشست هسته تخصصی محرومیت زدایی و توانمندسازی استان قزوین در سال ۹۹ که در سالن جلسات کمیته امداد امام (ره) برگزار شد، بیان کرد: رسالت ما در کمیته امداد امام (ره) خدمت به نیازمندان است، ولی در این مسیر با شرایط و محدودیت هایی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه ها و سیاستهای کمیته امداد، استفاده از توان و حضور اقشار مختلف مردم در بحث مشارکت های مردمی است.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: اگرچه با استفاده از توان مردمی می توانیم خدمات کمی و کیفی بیشتری ارائه کنیم ولی نباید به موضوع فقر به صورت امری قابل قبول و رایج در جامعه نگریسته شود.

وی افزود: قرار نیست کمیته امداد امام (ره) برای فقرزدایی تلاش کند و از طرف دیگر جریان تولید فقر استمرار داشته و حتی سریع تر از جریان فقرزدایی باشد.

حق گویان گفت: متأسفانه فقر به واسطه برخی نواقص و کوتاهی ها توسط برخی دستگاه ها و یا افراد در جامعه تولید می شود و از سوی دیگر از کمیته امداد امام (ره) با منابع محدود انتظار می رود فقرزدایی کند.

وی توضیح داد: به موضوع بیمه افراد شاغل توجه نمی شود در نتیجه وقتی نیروی کار فوت می کند، افراد تحت تکفل او برای امرار معاش با مشکل روبرو می شوند چراکه سرپرست خانواده تحت پوشش بیمه نبوده و حتی از داشتن بیمه حوادث یا عمر هم محروم بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: وقتی اعتیاد موجب طلاق و فروپاشی خانواده می شود، زن خانواده با فرزندش به کمیته امداد مراجعه می کند در نتیجه امار افراد تحت حمایت افزایش پیدا می کند.

وی عنوان کرد: وقتی به دلایل مختلف یک واحد تولیدی تعطیل می شود و یا نیروهایش را تعدیل می کند، سرپرست خانواده که توان امرار معاش را ندارد برای درخواست کمک به کمیته امداد مراجعه می کند.

حق گویان تصریح کرد: در حالی که تولید مستمر فقر در جامعه وجود دارد، اعتبارات این نهاد نه تنها افزایش پیدا نکرده بلکه کاهش هم یافته است و بعد انتظار می رود تا کمیته امداد خدماتش را گسترش دهد.

وی اظهارکرد: کمیته امداد متولی امر فقر در جامعه نیست چراکه توان اجرایی، اداری و مالی این نهاد در چنین سطحی نیست بلکه اقدامات این نهاد به مثابه اورژانسی است که به دنبال رفع مشکل بوده از این رو برخی اقدامات را همچون مُسکّنی در جامعه پیاده می کند.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین تأکید کرد: کمیته امداد به دنبال سیاست هایی است که به ارتقای خانواده در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی منجر شود از این رو توانمندسازی رویکرد محوری این نهاد در خدمت رسانی به مددجویان است.

وی توضیح داد: توانمندسازی نیز محورهای مختلفی دارد، بخشی از مددجویان برای تأمین مسکن خود مشکل دارند و بخشی دیگر نیز در درمان مشکل دارند که با تأمین این دو نیاز برای آنها توانمندسازی حاصل می شود.

حق گویان اعلام کرد: توانمندسازی با رویکرد برجسته تری نیز دنبال می شود که به بحث اشتغال زایی می پردازد، وقتی موضوع اشتغال زایی برای مددجو محقق می شود دیگر به کمک دیگران نیاز ندارد بلکه خود می تواند برای اداره زندگی خویش گام بردارد.

وی یادآورشد: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی دارد تا با همکاری دانشگاه ها و افراد صاحب نظر برای ارتقای کمی و کیفی خدمت رسانی به مددجویان اقدام کند.

1004/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید