مشاور فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه:

خدمت سربازی فرصتی طلایی برای مهارت آموزی

سردار کمالی در نشست هم اندیشی بررسی روند اجرای طرح مهارت افزایی سربازان در قم گفت: ما قصد آن را داریم که هر سرباز در پایان دوره خدمت، حداقل یک مهارت تخصصی و ۳ مهارت عمومی را کسب کرده باشد.
کد خبر: ۹۲۵۵۴۷۹
|
۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹


به گزارش خبرگزاری بسیج ازقم،نشست هم اندیشی بررسی روند اجرای طرح مهارت افزایی سربازان قم، با حضور سردار کمالی، مشاور فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه، فرماندهان و مسئولین دستگاه‌های اجرایی استان قم در ستاد فرماندهی سپاه علی ابن ابیطالب (ع) قم برگزار گردید.

سردار کمالی بیان داشت: در این طرح ۵۱۲ مهارت پیش بینی شده که هر استان می‌تواند بنا به نیاز و ظرفیت موجود برای کارکنان وظیفه خود، دوره‌های مهارت افزایی را برگزار نماید.
 
مشاور فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه گفت:در دسته بندی مهارتی ،سه دسته طلایی،نقره ای و برنزی در نظر گرفته شده که به ترتیب مهارت هایی که درهمه استان ها طرفیت اجرایی دارند طلایی،مهارت هایی با جامعه هدف کوچکتر نقره ای و مهارت های محدود به استانهای خاص در دسته برنزی قرار می گیرند.

وی افزود تا سال ۱۴۰۱ تمام سربازان کارشناسی و بالاتر مهارت‌هایی نظیر کسب و کار، امداد و نجات، سبک زندگی، حقوقی و مالی، فضای مجازی و کار آفرینی را فرا خواهند گرفت.

کمالی از استقبال خوب ۲۶ سازمان، وزارتخانه، بنیاد و امضای تفاهمنامه در خصوص تسهیل گیری و مشارکت و مهارت آموزی سربازان، ابراز خرسندی نمود.

وی در ادامه از این طرح، به عنوان نهضت مهارت آموزی در نیرو‌های مسلح یاد کرد که با چشم اندازی۵ ساله، تحت عناوین: رویش، پویش، جهش، گسترش و پوشش ملی تا سال ۱۴۰۱ برنامه ریزی شده است.

کمالی افزود: در برنامه سوم یعنی سال جهش تولید ۶۵ درصد و در سال آتی ۸۵ درصد مهارت آموزی خواهیم داشت و طی اجرای این برنامه، هر سرباز در پایان دوره خدمت خود، از حداقل یک مهارت تخصصی و سه مهارت عمومی، برخوردار می‌گردد.

وی همچنین در ادامه سخنانش به رها نکردن سرباز بعد از دوره آموزش اشاره نمود و گفت: سامانه ماهر سان، به مدت ۲ سال در کنار سرباز بوده و او را رصد، حمایت و هدایت می‌نماید که این مهم دلیل روشنی است که هدف صرف یادگیری نیست، بلکه هدف اصلی اشتغال این افراد است.

مشاور فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ادامه از آمار مهارت آموختگان از ابتدای طرح تاکنون اظهار داشت: در سال ۹۶ تعداد۱۰۳۰۰۰ نفر، سال ۹۷ تعداد ۱۶۵۰۰۰ نفر، سال گذشته ۱۲۵۰۰۰ نفر مهارت تخصصی و ۹۰۰۰۰ نفر مهارت عمومی کسب کرده اند.

وی ادامه داد: در این زمینه آموزش‌های محیط واقعی کار، برنامه ریزی و کارگاه‌های موجود در داخل نیرو‌های مسلح را به آموزشگاه فنی و حرفه‌ای معرفی نموده و ثبت گردیده اند.
 
انتهای پیام/الف/ عمرانی
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار