۳۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 20 May 2025
20:17
کد خبر : 9255845
۲۱:۱۸

۱۳۹۹/۰۴/۱۹

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان از آغاز فصل پنجم کاوش معبد لائودیسه

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان به همراه فرماندار نهاوند از آغاز فصل پنجم کاوش معبدلائودیسه در محله دوخواهران شهرستان نهاوند بازدید کردند.

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان از آغاز فصل پنجم کاوش معبد لائودیسهبه گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان به همراه فرماندار نهاوند از آغاز فصل پنجم کاوش معبدلائودیسه در محله دوخواهران شهرستان نهاوند بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهاوند در حاشیه این بازدید گفت: معبد لائودیسه یکی از بناهای ارزشمند شهرستان نهاوند است که آثاری از دوران سلوکیان را چون گنجینه‌ای درخود نگهداری می‌کند.

محسن جانجان افزود: طی کاوش‌های قبلی که در سال‌های اخیرانجام شده است، سر ستون‌ها، میان ستون، پایه‌های ستون و سفال‌های منقوش بسیار زیبای دوران سلوکی دراین منطقه کشف شده که نشان از وجود این معبد داده و نشان می‌دهند که این معبد متعلق به دوران سلوکی است.

وی گفت: تعیین تکلیف کاوش لائودیسه هم از لحاظ تاریخی و هم به خاطر قرار گرفتن در بافت فرسوده بسیار حائز اهمیت است که ساکنین این محله به خاطر ثبت به عنوان آثار ملی سال‌ها است بلاتکلیف در ساخت و ساز هستند.

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان از آغاز فصل پنجم کاوش معبد لائودیسه

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید