۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
13:12
کد خبر : 9256217
۱۵:۰۹

۱۳۹۹/۰۴/۲۱
در نشست بررسی آموزش سربازان در رشته های مرتبط با جمعیت هلال احمر تاکید کرد:

سرهنگ حاجتی : تاثیر مثبت طرح مهارت‌آموزی سربازان برای تقویت نیروی کار

معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان در طول مدت خدمت سربازی ضمن کاهش معضل بیکاری، باعث تقویت نیروی انسانی موردنیاز بخش‌های تولیدی می‌شود.

به گزارش بسیج سرهنگ پاسدار عبدالرضا حاجتی روز شنبه در نشست بررسی آموزش سربازان در رشته های مرتبط با جمعیت هلال احمر خوزستان، اظهار داشت: این جلسه با هدف تعامل هرچه بیشتر سپاه با جمعیت هلال احمر استان و به منظور توانمندسازی و حرفه‌آموزی سربازان در طول مدت خدمت برگزار شد و بی‌شک اجرای این طرح ها به ویژه با محوریت اشتغال می تواند اثرگذاری بالایی در جامعه داشته باشد.

وی افزود: قرارگاه حرفه آموزی سپاه ولیعصر(عج) در پنج بند اجرای این طرح را برنامه‌ریزی کرده تا بتواند در سطح استان با هماهنگی مراکز هلال احمر، نواحی شهرستان ها و بخش مرکزی آموزش رزمی شهید باکری و شهید غلامی،آن را اجرایی کند.

معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان ادامه داد: حرفه آموزی و توانمندسازی سربازان می تواند پس از دوران خدمت آن ها را وارد بازار کار کرده و بخش عمده ای از مشکلات و دغدغه های شغلی آن ها را برطرف سازد.

وی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر همواره در بلایای طبیعی و مشکلات در صف اول قرار دارد و همکاری مشترک با این مجموعه افتخاری برای سپاه استان است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید