به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، بیستویکمین شماره نشریه تحلیلی بصائر ویژه اساتید شبکه ملی قدرت نرم و به همت معاونت بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور هفته سوم تیرماه منتشر شد.
در بخشی از نوشتار این نشریه تحلیلی چنین آمده است:
اقدامات ضدایرانی غربیها و ظرفیت های نظام اسلامی در برابر آنها
اشاره:
باتوجه به افزایش تحرکات ضدایرانی آمریکا و اروپاییها علیه جمهوری اسلامی ایران که در روزهای اخیر با تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی با پیشنهاد سه کشور اروپایی و تلاش آمریکا برای به تصویب رساندن پیشنویس قطعنامه تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل نمایان شد و همزمان با آن، وقوع نوسانات اخیر بازار ارز، خودرو، افزایش نرخ تورم، افزایش نرخ اجارهبها و قیمت مسکن و ... برداشت و قضاوت عمومی دربارهی شرایط کشور، برداشتی آمیخته با نوعی دلسردی، یأس، ناامیدی و حتی بدبینی نسبت به چگونگی گذار از این شرایط است. درواقع، بخشی از افکار عمومی در داخل کشور وقتی با این واقعیتها مواجه میشوند، تصور میکنند که جمهوری اسلامی در تلهای گرفتار شده است که در آن راه برونرفتی هم ندارد. دشمنان نیز در این فضا با موجسواری رسانهای تلاش میکنند تا شرایط موجود کشور و افق آن را هر چه تیرهتر نشان دهند.
این تصویر یا تصور اگرچه در نگاه نخست ممکن است درست به نظر برسد، اما اگر با دیدی همهجانبهنگر و سیستمی به موقعیت کنونی جمهوری اسلامی ایران نگریسته شود و واقعیات امیدبخش داخلی و مزیتها و مطلوبیتهای جبهه انقلاب در تقابل با جبهه استکبار رصد دقیق شود، با توجه به آنها میتوان نتیجه گرفت که جمهوری اسلامی هم توان عبور از شرایط کنونی را دارد و هم با مدیریت انقلابی و هوشمندی، در خلال شرایط موجود میتواند به تحکیم پایههای قدرت خود و بروز و ظهور جدیتر در نظام بینالملل در حال تغییر بپردازد. کلام سردار عزیزمان شهید سلیمانی فراموش نشود که گفت فرصتهایی که در دل تهدیدات وجود دارد در شرایط دیگر متصور نیست. آنچه مهم است عزم جزم مسئولان کشور برای عبور از این شرایط است که به الزاماتی نظیر؛ هوشمندی در مواضع برای اجتناب از هزینهسازی، وحدت و انسجام درونی، کاربست روحیه جهادی و عملکرد هماهنگ، همافزا و همصدایی روزافزون در شرایط خطیر کنونی برای حل مسائل مهم کشور و خدمت به مردم نیاز دارد.
از این رو، با توجه به رخدادها و پیچیدگیهای اخیر حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی، مسائل اقتصادی و داخلی، این نوشته در دو بخش به دنبال پاسخ به این سوالات مهم است که؛ اولا، دقیقاً در حوزه سیاست خارجی کشورمان چه چیزی در حال رخ دادن است؟ ثانیا، بازی خاص اتحادیه اروپا و آمریکا معطوف به چه اهدافی است و در آینده به کدام سمت و سو میرود؟ ثالثا، راهبرد ایران برای مقابله با این شرایط خطیر چیست و اساسا مبتنی بر چه واقعیتهایی در داخل میتوان به برونرفت از این وضعیت امیدوار بود؟