خبرهای داغ:

برگزاری کارگاه آموزشی حجاب و عفاف در سپاه دالاهو

حجت الاسلام محمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقی در سپاه دالاهو گفت: حجاب و عفاف در فرهنگ مسلمانان ريشه دارد.
کد خبر: ۹۲۵۶۲۹۴
|
۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۲

به گزارش خبر گزاری بسیج از دالاهو: حجت الاسلام محمدی در گارگاه آموزشی عفاف و حجاب  اظهار داشتند دو آیه قرآن کریم(آیه 31 سوره نور و آیه 59 سوره احزاب) به صورت صریح بحث حجاب را مطرح کرده اند.

ایشان با اشاره به این نکته که خداوند متعال تمام مسائل و فریضه های واجب در قرآن کریم را به صورت کلی بیان فرمودند اما در خصوص مسئله تربیتی (عفاف،حجاب و حیا) خداوند متعال به صورت جزئی بیان فرموده است: وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ (نور/31)
نیز به زنان مومن بگو چشم (از نظر حرام) برگیرند و دامان خود را پاک نگهدارند و آرایش خود را ، غیر از آنچه خود به خود پیداست، آشکار نکنند و روسریهاشان را تا به گریبانشان برسانند.

ایشان در ادامه سخنان خود به سه نکته مهم آیه 59 سوره مبارکه احزاب اشاره کرد و افزود:خداوند متعال در آیه 59 سوره احزاب به سه نکته مهم اشاره فرمودند: 1-عفاف و حجاب 2- امر به معروف و نهی از منکر 3- خداوند به پیامبر اکرم(ص) فرموده است به همسران و دخترانت و به زنان مؤمن بگو که حجاب خود را رعایت کنند

يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللهُ غَفُوراً رَحيماً (احزاب/59)

اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلباب‌ها (روسرى‌هاى بلند) خود را بر خويش فرو افكنند، اين كار براى اينكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است؛ [و اگر تاكنون خطا و كوتاهى از آن‌ها سرزده توبه كنند] خداوند همواره آمرزنده و مهربان است»

وی با اشاره به توصیه حضرت زهرا(س) در رابطه با حفظ حجاب به اسماء افزود: در آخرين روزهاى زندگى ، زهراى مرضيه به اسماء توصیه فرمودند پس از مرگ من نامحرمى نباید متوجه حجم بدن من شود. پیامبر گرامی اسلام (ص) از یاران خود پرسید : در کدام لحظه ، زن به خدا نزدیک تر است ؟ پاسخ مناسبی مطرح نشد ، تا اینکه حضرت زهرا (س) سئوال پدر را شنید و پاسخ داد : آن لحظه ای که زن در خانه خود می ماند (و به امور زندگی و تربیت فرزند میپردازد)به خدا نزدیک تر است. پیامبر خدا (ص) از حضرت فاطمه(س)پرسید : چه چیزی برای زن ، بهتر است ؟ پاسخ داد : این که مردی را نبیند ، و مردی نیز او را نبیند.آن حضرت ، دختر خویش را به سینه چسبانید و فرمود:ذُرِّيَّةَ بَعْضُهَا مِن بَعْض‏. از جمله تعالیم اسلامی - که فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) در مورد آن به نهایت اهتمام داشت - مراعات شرافت زن و حفظ حیثیت او به وسیله ی حجاب و پوشش بود.آن صدّیقه ی طاهره می دانست که میلیون ها رسوایی و جرم و زشت کاری به خاطر بی حجابی و لاقیدی زنان در امر پوشش و نیز اختلاط آنان با مردان ، بدون رعایت موازین شرعی ، پیش می آید ؛ یعنی همان اموری که متأسفانه امروزه ، در زمان ما و در جهان ما ، آزادی زن و ترقّی وی نامیده می شود.

حجت الاسلام محمدی در پایان سخنان خود افزود: فرهنگ عفاف و حجاب از دیرباز تاکنون یکی از مهمترین آموزه های دین اسلام مطابق با فطرت پاک انسان ها و از ضروری ترین ملزومات جامعه بشری در راستای تعالی و ایجاد آرامش در جامعه به شمار می آید که توسعه این فرهنگ نیازمند حرکت های جمعی و همراهی و مشارکت آحاد مردم در کنار اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی است. بی شک بیان آثار رعایت عفاف و حفظ حریم امنیت عمومی برای شهروندان و نشان دادن تبعات سوء بی توجهی به این فرهنگ اصیل ایرانی و غفلت از این آموزه دینی که در جوامع غربی فجایع زیان‌بار روحی و جسمی را برای مردم بخصوص کودکان و نسل جدید ایجاد نموده می تواند در نهادینه کردن این فرهنگ موثر باشد.

گزارش_تصویری:
http://uupload.ir/files/21jb_image_2020_7_11-19_43_44_842_mbf.jpg

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار