۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
12:42
کد خبر : 9257123
۱۲:۵۸

۱۳۹۹/۰۴/۲۴

کشف ۵۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در آبهای خلیج فارس

دریابانان ماهشهر بیش از ۵۷ میلیارد کالای قاچاق را از سه شناور در آبهای شمالی خلیج فارس توقیف کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، فرمانده مرزبانی استان خوزستان گفت: دریابانان پایگاه دریابانی ماهشهر با کنترل کشف ۵۷ میلیارد کالای قاچاق در آبهای خلیج فارسشناور‌های عبوری موفق شد سه فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را که از کشور‌های حوزه خلیج فارس به مقصد بندر سجافی شادگان در حرکت بودند، شناسایی و توقیف کنند.

سردار لطفعلی پاکباز افزود: در بازرسی از شناور‌های توقیف شده ۳۰ دستگاه یخچال، ۹۵ دستگاه لباسشویی، ۶۵ دستگاه ظرفشویی، ۱۱۵ دستگاه تلویزیون ال‌ای دی و ۱۳۰ دستگاه جارو برقی که برای قاچاق و با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف و توقیف شد.

وی تصریح کرد: امروز اولویت کار مرزبانان خوزستان مبارزه بی امان با قاچاق و شناسایی دست‌های پنهان این پدیده شوم است سودجویان و مخلان اقتصاد داخلی کشور بدانند مرزبانان با هرگونه ورود کالای غیرمجاز و از مبادی غیر رسمی قاطعانه برخورد خواهند کرد.

با تلاش ماموران دریابانی خوزستان یک محموله قاچاق در آب‌های شمال غرب خلیج فارس کشف شد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید