خبرهای داغ:
بانوان غیرایرانی از دغدغه های خود می گویند؛

به خاطر چادر مادرم، برادرم را کشتند!!/ یک‌بار هم به‌تنهایی از خانه بیرون نیامدم/ ایران بهشت بانوان است

خیابان اصلی انقلاب جایی است که زنان و مردان آن برای حفظ امنیت جان و ناموس خود به خدا پناه می‌آورند، برای حفظ استقلال و آزادی سرزمین خود از جان خود می‌گذرند.
کد خبر: ۹۲۵۷۴۳۲
|
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷

به گزارش سرویس بسیج طلاب و روحانیون خبرگزاری بسیج، بیش از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد، ایران آزادشده است، آزاد تصمیم می‌گیرد، سربازان آمریکایی و انگلیسی در سر چهارراه‌ها نیستند به عبور و مرور مردم نگاه نمی‌کنند، مردم با سربازان غیر ایرانی عکس یادگاری نمی‌گیرند.

این کشور دارای قانون اساسی است و مردم آن ۴ سال یک‌بار زن و مرد بالای ۱۸ به‌پای صندوق رأی می‌روند و نماینده مجلس قانون‌گذار و رئیس‌جمهور آینده خود را انتخاب می‌کنند.

دولت ایران مستقل است و مردم آن توسط دولت‌ها و کشورهای دیگر دنیا به استثمار کشیده نشده اند.

در خیابان‌ها زنان و دختران باحجاب اسلامی می‌توانند رفت‌وآمد کنند، بعد از غروب بازارها باز است و بانوان ایرانی می‌توانند برای خرید به فروشگاه‌ها بروند و خرید کنند، در طول روز زنان و دختران ایرانی نیازی نیست برای رفتن به دانشگاه و مدرسه همراه یکی از برادران و پدر خود بروند، مسیر راه امن است وکسی مزاحم آن‌ها نمی‌شود.

 زنان و دختران می‌توانند در دانشگاه‌های مختلف ایران، با توجه به نیازهای جامعه و کشور خود در رشته‌های تحصیلی مختلف شرکت کنند و بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در بازار کار فعالیت کنند.

 در حوزه‌های علمیه جمع کثیری از زنان و مردان به آموزش و تدریس علوم اسلامی می‌پردازند، آراء گوناگون و نظرات دینی و علمی مطرح می‌کنند و به بحث و تبادل‌نظر می‌پردازند.

این تصویری از گفته‌های زنان و دختران مسلمان منطقه در کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان است و کشورهایی که مسلمانان در آن زندگی می‌کنند مانند آذربایجان که حکومت اسلامی ندارند.

بانوان غیرایرانی از ایران می گویند

خبرنگار حوزه به سراغ بانوان غیر ایرانی که در جامعه الصمطفی مشهد تحصیل می‌کنند و یا به‌عنوان مهمان مراکز علمی این روزها در شهر مشهد به فعالیت علمی مشغول هستند، رفته و از آنان درباره اهمیت حجاب پرسیده است.

زهرا آوا از کشور آذربایجان درباره حجاب بانوان مسلمان این کشور و پوشش چادر گفت: در کشور ما زنان مسلمان اجازه ندارند، چادر بپوشند و حتی در انتخاب پوشش باحجاب برای حضور در فعالیت‌های اجتماعی دارای محدودیت‌های زیادی هستیم تا جایی که بسیاری از مادران ما سال‌ها است، به خاطر این محدودیت‌ها که نمی‌توانند چادر بپوشند و محجبه باشند از خانه بیرون نیامده‌اند.

وی ادامه داد: بسیاری از دختران ما پس از پایان درس‌های ابتدایی ترک تحصیل می‌کنند، زیرا در مقاطع بالاتر نظام آموزشی اجازه پوشش حجاب کامل را به آن‌ها در مراکز آموزشی نمی‌دهد.

به خاطر چادر مادرم، برادرم را کشتند!!

این بانوی طلبه جامعه الصمطفی مشهد یادآور شد: چند سال پیش وقتی من ۱۳ ساله بودم، مادرم همراه با برادرم و من قصد داشت به بازار برود و چادر پوشید، در خیابان سربازان با مشاهده چادر به او دستور دادند حجاب را بردارد و برادرم در مقابل چادر مادرم ایستاد و سربازان دو گلوله به برادرم زدند.

وقتی برای شکایت از جنایت سربازان مراجعه کردیم، مراجع قانونی کشور نه‌تنها سربازان را محکوم نکردند، بلکه به ما گفتند آن‌ها به وظیفه خودشان عمل کردند و ما باید جریمه مالی هم بشویم، زیرا مادرم برخلاف قانون باحجاب و با چادر به خیابان آمده است.

پس‌ از این اتفاق جنازه برادرم را به ما دادند و اجازه ندادند در قبرستان مسلمانان آن را دفن کنیم و در قبرستان افرادی که بی‌سرپرست و بی‌هویت هستند برادر ۱۸ ساله‌ام را دفن کردیم.

محدودیت های اجتماعی برای بانوان محجبه آذربایجان

آیلین رحمان، دختر جوان دیگری از کشور آذربایجان است که مدتی به ایران آمده است تا در جامعه المصطفی درس بخواند. از او درباره محدودیت‌هایی که برای مسلمانان در کشورشان وجود دارد، گفت: مراسم مذهبی به‌صورت عمومی برگزار نمی‌شود، شب‌های قدر، عزاداری امام حسین (ع) در منازل شیعیان جمع می‌شوند و مراسم احیا و مناسبت‌های مذهبی را با شبکه‌های ایرانی در خانه‌های خود برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: به خاطر وجود محدودیت‌های فراوان برای بانوان محجبه در کشور آذربایجان، بسیاری از دختران از تحصیلات پایین برخوردارند و در فعالیت‌های اجتماعی شرکت نمی‌کنند.

خانم رحمان که باحجاب اسلامی بسیار کامل و زیبا که همراه چادر، نقاب و کلاه حجاب و مقنعه در گفتگو با خبرنگار حوزه حاضر شده بود، در پاسخ به علاقه خود، به حجاب اسلامی گفت: یکی از علت‌هایی که من ایران را دوست دارم به این خاطر است که حکومت ایران اجازه می‌دهد خانم‌ها پوشیده و باحجاب کامل در اجتماع حاضر شوند تا جایی که حکومت ایران، زنان و دختران این کشور برای داشتن پوشش کامل اسلامی تشویق می‌کند.

محدودیت بانوان پاکستانی در استفاده از چادر

عرفانه نصیر از شهر پنجاب که به همراه خانواده به زیارت امام رضا(ع) آمده است، درباره علاقه به حجاب و پوشش خود در پاکستان گفت: من، پدر و برادرم دندان‌پزشک هستیم، من علاقه زیادی به چادر و پوشش کامل دارم، ولی در مراکزی آموزشی و دانشگاهی که درس خواندم این اجازه را نداشتیم که از پوششی مانند چادر استفاده کنیم و به همین خاطر تلاش می‌کردم در طول تحصیل پوششی را که انتخاب می‌کنم کامل پوشیده و مناسب باشد.

این پزشک پاکستانی افزود: شیعیان در برخی از مناطق پاکستان با محدودیت‌های زیادی روبرو هستند و این محدودیت‌ها برای بانوان‌ها شیعه که بخواهند در فعالیت‌ها اجتماعی و فرهنگی مشارکت داشته باشند بیشتر است.

خانم رحمان افزود: هدف از انتخاب تخصص دندانپزشکی، درمان بانوان شیعه است که به خاطر محدودیت‌هایی که در برخی از مناطق وجود دارد، بانوان از مراجعه به پزشک خودداری می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از آرزوهای من این است که روزی حکومت پاکستان اجازه دهد همانند حکومت اسلامی ایران، زنان بتوانند از پوشش چادر و حجاب اسلامی کامل برخوردار باشند و در همه عرصه‌های اجتماعی باحجاب کامل به فعالیت خود بپردازند.

یک‌بار هم به‌تنهایی از خانه بیرون نیامدم و به مدرسه نرفتم

زینت سادات موسوی از شهر کابل افغانستان در جامعه المصطفی مشهد درس‌خوانده است، از روزهایی که در کابل درس‌خوانده است، گفت: کشور افغانستان به خاطر مواجهه با جنگ‌های داخلی، حضور طالبان و آمریکا به‌خصوص در کابل از امنیت واقعی برخوردار نیست، به یاد دارم در تمام مدتی که در کابل زندگی کردیم، یک‌بار هم به‌تنهایی از خانه بیرون نیامدم و به مدرسه نرفتم.

وی بابیان اینکه ۴ سال در ایران زندگی می‌کند و با شرکت در آزمون ورودی جامعه المصطفی شهر مشهد را توانست برای اقامت تحصیلی خود انتخاب کند، افزود: با حضور آمریکا در افغانستان و تبلیغ شبکه‌های تلویزیونی داخلی افغانستان که بانام اسلام بسیار فاصله‌دارند، حجاب و پوشش اسلامی در کابل و شهرهای بزرگ افغانستان برای بانوان بسیار کم‌رنگ شده است و این بی‌حجابی ناامنی و مشکلات بیشتری برای بانوان به‌خصوص در شهر کابل ایجاد کرده است.

وی افزود: زنان و دختران افغانستان سال‌های زیادی است که تا به امروز نتوانستند غروب خیابان‌های شهر خود را ببینند، بسیاری از فضاهای تفریحی مانند پارک‌های جنگلی در این کشور برای بانوان جای مناسبی نیست.

تا امروز در هرات به‌تنهایی وارد فروشگاه و بازار برای خرید نشدم!!

سودابه ارباب، دانشجوی دانشگاه اشراق هرات درباره علاقه خود به فعالیت‌های اجتماعی و رعایت موازین شرعی در این شهر گفت: من در هرات به دنیا آمدم و امروز در دانشگاه غیردولتی شیعیان هرات اشراق درس می‌خوانم، در تمام دوران مدرسه و دانشگاه همیشه یکی از برادران و پدرم با من همراه بودند تا به مراکز آموزشی که می‌خواستم وارد شوم و تا به امروز در هرات به‌تنهایی وارد فروشگاه و بازار برای خرید نشدم.

دانشجوی افغانستانی در اسفندماه سال گذشته به دعوت دانشگاه فردوسی مشهد، مدتی در این شهر اقامت داشت از خاطرات خود درباره ایران گفت: چادر مشکی در افغانستان نماد زنان و دختران شیعه است، در روزهایی که در کنار درس و مطالعه در دانشکده حقوق دانشگاه فردوسی مشغول فعالیت بودم، باافتخار چادر مشکی را به تن داشتم و به فعالیت‌های خود در امنیت کامل در این شهر پرداختم.

وی ادامه داد: متأسفانه در بسیاری از مراکزی علمی افغانستان که با پشتیبانی کشورهای اروپایی اداره می‌شود، بانوان و دختران افغانستانی باید بدون پوشش چادر و حجاب کامل حاضر شوند، ظاهری مانند زنانی که در یک میهمانی مجلل حاضرشده‌اند، در محل کار خود چنین پوششی داشته باشند، به همین خاطر بسیاری از خانواده‌ها که فرزندشان برایشان ارزشمند است دخترانشان باید خانه‌داری را انتخاب کنند.

کلام آخر

 انقلاب اسلامی دارای ارزش‌ها و ویژگی‌هایی زیادی است، یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی، امنیت و حجاب اسلامی کامل برای دختران وزنان این سرزمین است که به خاطر استقلال و آزادی این کشور و ایستادگی آن در مقابله استکبار برای مردم آن فراهم‌شده است.

در سال ۲۰۲۰ بسیاری از کشورهای همسایه ایران و کشورهایی که در صنعت علمی و تجاری پیشرفت زیادی در دنیا کرده‌اند، آرزوی دختران و بانوان مسلمان در این سرزمین‌ها، امینت و حجاب اسلامی کامل است.

کشورهایی که از دولت‌های غربی و آمریکایی برنامه‌های سیاسی و اقتصادی خود را می‌گیرند، زنان و دختران این سرزمین آرزوی داشتن امنیت در شهر و محله خوددارند تا بتوانند به کوچک‌ترین آرزویشان که دیدن غروب خیابان‌های زادگاه خود است برسند.

خیابان اصلی انقلاب در ایران جایی نیست که زنان برای اینکه روسری از سرخود بردارند تا رضایت رسانه‌های معاند انقلاب اسلامی را کسب کند و دریافت اقامت کشورهای اروپایی و آمریکایی برای دشمنی با نظام اسلامی دریافت کنند.

خیابان اصلی انقلاب جایی است که تمام زنان و دختران مسلمان و غیرمسلمانی که در دنیا آوازه امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای را شنیده‌اند، آرزوی آن‌ها لحظه‌ای امنیت و در کنار آن پوشش کامل اسلامی در شهر و محل تحصیلشان است.

خیابان اصلی انقلاب جایی است که زنان و مردان آن برای حفظ امنیت جان و ناموس خود به خدا پناه می‌آورند، برای حفظ استقلال و آزادی سرزمین خود از جان خود می‌گذرد.

 

گزارش: زهرا حسینی / حوزه نیوز

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار