مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح الله استان مرکزی:

ترویج حیا و عفت از طریق گفتمان سازی و مقابله بافرهنگ شیطانی غرب میسر است

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه ترویج حیا و عفت از طریق گفتمان سازی و مقابله بافرهنگ شیطانی غرب میسر است، گفت: این می‌تواند جامعه را از شر فرهنگ‌های غلط و شیطانی مصون نگه دارد.
کد خبر: ۹۲۵۷۸۱۹
|
۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ زهرا غفاری مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح الله استان مرکزی؛ با اشاره به هفته عفاف و حجاب به آیه ۵۹ سوره احزاب اشاره کرد و گفت: خداوند در این آیه به پیامبر گرامی اسلام می‌فرماید: اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوشش‌های خود را بر خود فروتر گيرند اين براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند [به احتياط] نزدیک‌تر است و خدا آمرزنده مهربان است.

وی افزود: خداوند در این آیه برای عفاف و پاک‌دامنی راهکار آورده است که دو بعد ایجابی و سلبی در آیه پرداخته‌شده و بعد ایجابی که همان پوشش و حجاب است و بعد سلبی هم موضوع حرام بودن خودنمایی در مقابل نامحرمان و غریبه‌ها است که باید موردتوجه قرار گیرد.

غفاری بابیان اینکه لازمه ایجاد پوشش و حجاب در جامعه، داشتن پایه‌های اعتقادی و بینشی است، افزود: این موضوع باید به باور و فرهنگ عمومی تبدیل شود چراکه ریشه حجاب حیا و عفت است و امروز دشمنان شیطانی به دنبال زدن ریشه و از بین بردن نجابت و پاک‌دامنی میان جامعه اسلامی هستند.

وی با تأکید بر اینکه حیا و عفت شخصیت زن را حفظ می‌کند و ارتباطات زنان با مردان غریبه را کنترل و از فساد جلوگیری می‌کند، گفت: حیا و عفت سلامت نسل جدید جامعه را به‌خوبی حفظ می‌کند و از همه مهم‌تر از کیان و بنیان خانواده به‌خوبی پاسداری و حفاظت می‌کند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی در این خصوص بیان کرد: حیا و عفت در وجود انسان‌ها تنها پوشش ظاهری نیست بلکه وقتی موضوع حیا و عفت مطرح می‌شود در همه ابعاد ازجمله گفتار، نگاه، رفتار و سایر اعمال یک انسان نشان داده می‌شود که انسان باید حجابی را برای چشم‌ها، گوش‌ها، زبان، قلب و سایر اعضای بدن ایجاد کنند که از گناهان پیش رو جلوگیری کند.

وی با اشاره به اینکه ترویج حیا و عفت از طریق گفتمان سازی و مقابله بافرهنگ شیطانی غرب میسر است، گفت: این می‌تواند جامعه را از شر فرهنگ‌های غلط و شیطانی مصون نگه دارد.

غفاری با انتقاد از برخوردهای دوگانه باحجاب و عفاف گفت: امروزه متأسفانه اهل سیاست با موضوع عفاف و حجاب به این مقوله سیاسی نگاه می‌کنند و متأسفانه اهل دیانت هم به اقدامات روبنایی روی آوردند و از اقدامات زیر بنایی به‌نوعی غافل شده‌اند و این آسیب‌پذیر است چراکه پایه عفاف و حجاب باید بینشی و اعتقادی باشد.

وی با اشاره به دلیل نام‌گذاری هفته عفاف و حجاب بیان کرد: هفته عفاف و حجاب به مناسبت سالروز ۲۱ تیرماه در واقعه گوهرشاد به دست رژیم پهلوی بود که بیش از دو هزار از مردان غیرتمند مقابل دستورات بدحجابی ایستادگی کردند و تعداد زیادی از آنها به شهادت می‌رسند و امروز یاد و خاطر این عزیزان را گرامی می‌داریم.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به برنامه‌های بسیج جامعه زنان گفت: بسیج جامعه زنان استان مرکزی با برنامه‌ریزی برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت در راستای تقویت عفاف و حجاب در جامعه قدم‌های مؤثری برداشته و نگاه بسیج جامعه زنان به برنامه‌های عفاف و حجاب تربیتی و بینشی است چراکه مخاطبین ما در این برنامه‌ها به چند دسته تقسیم می‌شود.

وی با اشاره به دسته‌بندی برنامه‌ها بیان کرد: برخی از افراد تربیت‌پذیر هستند که برای آنها کارگاه‌ها و نشست هایی برنامه ریزی می کنیم و مربیانی که برای این دسته از مخاطبین استفاده می شود عمدتا مبلغ هستند.

غفاری افزود: دسته دیگر از مخاطبین برنامه ها افراد بی تفاوت نسبت به مقوله حجاب می باشند که برای این افراد برنامه هایی با محوریت مسائل اعتقادی تدارک دیده ایم.

وی ادامه داد: دسته دیگر افراد معاند هستند که از روی عناد و لج بازی با مقوله حجاب دشمنی می کنند و رویکرد برنامه ها برای این افراد به تبع باید با روش های علمی تر و دقیق تر انجام می شود.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی با تأکید بر اینکه الگوسازی برای نسل جوان و نوجوان رویکرد اصلی برنامه‌های عفاف و حجاب است، گفت:این الگو بر طبق همان فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر زن مجاهد مسلمان است که تحت عنوان الگوی سوم نام‌گذاری شده و مقام معظم رهبری در کنگره شهدای بانوان می‌فرمایند ما در الگوسازی باید زنانی به جامعه معرفی شوند که عفیف هستند و در مسائل اجتماعی هم حضور دارند.

وی اظهار داشت: نشان دادن این الگو به نوجوان و جوان ما امر بسیار مهمی است که باید در برنامه‌ای بلندمدت به‌خوبی دیده شود و عملیاتی آن را مورداستفاده قرار دهیم.

غفاری با اشاره به اینکه امروز ظرفیت‌های گسترده‌ای در فضای مجازی وجود دارد که بسیج جامعه زنان از این ظرفیت گسترده برای تقویت امر حجاب و عفاف غافل نبوده، گفت: با تولید محتوای دقیقی که انجام‌شده در سایر شبکه‌های اجتماعی اقدامات مؤثری انجام‌شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: همچنین انیمیشن سازی،موشن گرافی، تایپو گرافی و سایر تولیدات فرهنگی در دستور کار بوده که برای اقشار مختلف محتوای درخوری نیز تولید شده و همچنین هنرمندان زیادی برنامه های مختلفی از جمله تئاتر،سرود و دیواره نگاری در برنامه های بسیج جامعه زنان مشارکت داشتند.

وی فضا سازی گسترده در سطح شهر با محوریت عفاف و حجاب را از جمله اقدامات دیگر خواند و افزود: با مشارکت سایر دستگاه ها و ادارات نیز در سطح استان تولیدات مناسبی در فضای جامعه انتشار پیدا کرد.

غفاری با بیان اینکه امروز نیازمند مطالبه گری مردم و به خصوص بسیجیان از مسئولین و دستگاه های اداری برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب هستیم، گفت: اگر این موضوع به درستی نهادینه شود قطعا گام های موثری در راستای بهبود وضعیت جامعه خواهد بود.

وی افزود: اگر بخواهیم در زمینه عفاف و حجاب کار موثری در جامعه انجام دهیم نیازمند این هستیم بسترهای لازم را هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی آماده کنیم و اقدامات زیربنایی را انجام دهیم و لازمه این کار مشارکت کلیه دستگاه های اجرایی و نهاد ها است که با محوریت مردم کار انجام دهند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح الله استان مرکزی نقش مردم را در بهبود وضعیت حجاب لازم و ضروری خواند و گفت: اعتقاد داریم هر آسیبی که در اجتماع شکل می گیرد اگر حضور و نگاه مردم در آن موضوع وجود داشته باشد قطعا برنامه به نحو احسن پیش می رود و اگر مردم پای کار نباشند و کار به دست عوامل دولتی و ادارات انجام شود قطعا موثر نخواهد بود.

وی با اشاره به تعداد برنامه های برگزار شده در این خصوص بیان کرد: بیش از 33 عنوان برنامه در هفته عفاف و حجاب توسط بسیج جامعه زنان در سطح استان اجرا می شود که در قالب برنامه های کوتاه مدت هستند و بیش از 10 برنامه بلند مدت که عمدتا با رویکرد فرهنگ سازی و گفتمان سازی هستند در دستور کار قرار دارد.

غفاری در این خصوص تصریح کرد: همچنین پیشنهاداتی برای شورای فرهنگ عمومی استان تدوین شده که به زودی در جلسات آینده شورا مطرح می شود و همچنین با همکاری معاونت های مختف استانداری برنامه های بلند مدتی در دستور کار داریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نشست های بصیرتی با موضوع الگوی سوم،مسابقات کتابخوانی،نقاشی و عکاسی برای دختران محجبه،نمایش عروسک های محجبه در سطح استان، برگزاری کارگاه ها برای اقناع سازی عفاف و حجاب ویژه دختران، نشست های بصیرتی برای ارتقای سطح آگاهی در فضای مجازی،نشست های تخصصی برای دانش آموزان، راه اندازی پویش های متعدد با رویکرد عفاف و حجاب در فضای مجازی،اهدای گل و وصیت نامه شهدا در سطح شهر، انتشار بیانیه بسیج جامعه زنان و قرائت آن در نماز جمعه و نمایشگاه خیریه معرفت از جمله ویژه برنامه های هفته عفاف و حجاب بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات