امت اسلامی برای فراهم کردن شرایط ازدواج آسان تلاش کنند
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجتالاسلام سید ضیاءالدین آل علی مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: بیشک یکی از مهم ترین اتفاقات تاریخ شیعه ازدواج بانوی دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و امیرمومنان حضرت علی (علیه السلام) است که ثمره این پیوند مبارک و سراسر مملو از عشق و محبت، درخت گهربار امامت است.
آل علی اظهار کرد: ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه(س) به فرمان خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم(ص) بر آن مباهات میکرد. در این پیوند پر میمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی و بهشتیان به زینت و زیور آراسته شده بودند.
وی افزود: فاطمه زهرا(س) دختر پیغمبر اکرم(ص) و از دوشیزگان ممتاز عصر خویش بود. پدر و مادرش از اصیلترین و شریفترین خانوادههای قریش بودند. از حیث جمال ظاهری و کمالات معنوی و اخلاقی از پدر و مادر شریفش ارث میبرد و به عالیترین کمالات انسانی آراسته بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش با بیان این مطلب که بی شک با شکوهترین ازدواج مربوط به پیوند آسمانی حضرت زهرا و حضرت علی(ع) است، ادامه داد: پیوند سراسر نور که سلسله امامت و ولایت مدیون آن است و حلقه وصل نبوت و امامت محسوب میشود.
آل علی با اشاره به اینکه این پیوند میتواند سراسر درس و الگو برای همه مسلمانان باشد، اضافه کرد: واقعه مهمی که تمام سنتهای پسندیده و اصیل در آن رعایت شد و هیچ اثری از جاهلیت یا رسوم و عرفهای دست و پاگیر و بی اهمیت در آن نبود.
وی، ازدواج آسان را آرزوی پیامبر(ص) برای امت اسلامی برشمرد و اظهار کرد: پیامبر (ص) در همان شب عروسی حضرت علی و فاطمه، به بلال فرمودند: «من دوست دارم ازدواجهای امت من همانند ازدواج دخترم و دامادم علی بن ابی طالب (ع) باشد.»
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش ادامه داد: برای پیامبر (ص) اهمیتی نداشت که دختر و دامادش در یک خانه غیر مستقل اهدایی زندگی خود را آغاز میکنند؛ یا اهمیتی نداشت که پس از چند سال دامادش توانسته یک اتاق در نزدیکی مسجد پیامبر (ص) اجاره کند. بلکه آنچه برای ایشان اهمیت داشت عشق و درک متقابل بود.
آل علی افزود: اصل سعادت و خوشبختی در صفا و سادگی و صمیمیت است. مسئله ای که گمشده امروز زندگیها و ازدواجهای نوپاست.
وی با اشاره به اینکه عشق، الفت، احترام و تفاهم و درک متقابل مسائلی نیستند که با گذاشتن شروط عجیب مالی یا تعیین مهریههای سنگین محقق شوند، خاطر نشان کرد: اگر چنین مسائل، راهی درست و مطمئن به شمار میرفت، آمار رسمی طلاق و میزان طلاقهای عاطفی در کشورمان به این اندازه بالا و سرسام آور نبود. میتوان با برگشت به سنتهای اصیل در امر مقدس ازدواج به این انحرافات پایان داد.
انتهای پیام/