سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تأکید کرد:
خبرگزاری بسیج: سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: جامعۀ حدود چهار میلیون نفریِ دانشجو در ایران که در 2746 دانشگاه و مرکز آموزش عالی تحصیل می‌کنند، تضمین‌کنندۀ آیندۀ منابع انسانی کارآمد، تحصیل‌کرده، و ماهر کشور است.
کد خبر: ۹۲۶۰۶۸۴
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۵

مهدی عباسی افزود: 4176 نفر از این دانشجویان، دانشجویان نخبه نامیده می‌شوند. طبق اعلام بنیاد ملی نخبگان، واژة نخبه به فردی برجسته و کارآمد اطلاق می‌شود که در خلق و گسترش علم، فناوری، هنر، ادب، فرهنگ و مدیریت کشور در چارچوب ارزش‌های اسلامی اثرگذاری بارز داشته باشد و همچنین فعالیت‌های وی بر پایة هوش، خلاقیت، انگیزه و توانمندی‌های ذاتی از یک‌سو و خبرگی، تخصص و توانمندی‌های اکتسابی از سوی دیگر، موجب سرعت‌بخشیدن به پیشرفت و اعتلای کشور شود.

وی افزود: هرگز نمی‌توان این بزرگ‌ترین سرمایۀ انسانی جامعه را نادیده انگاشت. اما بهره‌مندی از این سرمایه عظیم، الزاماتی دارد که آنها را نیز نمی‌توان از نظر دور داشت. بی‌تردید باید بسترهای لازم را برای شکوفایی آنها فراهم آورد.

عباسی گفت: وظیفه سازمان‌های گوناگونی که مجموعه نهاد آموزش عالی ایران را شکل می‌دهند، فراهم‌ساختن اتمسفر مناسب برای بالیدن و سهیم شدن دانشجویان در فرایند پیشرفت کشور است.

سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه این نهاد جهاددانشگاهی، از آغاز، به دست دانشجویان و برای دانشجویان تأسیس شد، افزود: اهمیت بنیادین جهاد دانشگاهی، در نقش و مشارکت آن در توسعۀ سرمایه انسانی آیندۀ کشور، به‌ویژه در آموزش عالی است. بنابراین، تداوم روند مشارکت اثربخش جهاد دانشگاهی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور، مستلزم تداوم جریان بالنده مشارکت شبکه‌ایِ دانشجویان در جهاد دانشگاهی است.

عباسی افزود: براساس این ضرورت‌هاست که سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، شبکه‌سازی دانشجویی را دستور کار قرار داده است.

سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، ایجاد هم‌افزایی میان توان‌های دانشجویی به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و علمی، شناسایی دانشجویان مستعد، زمینه‌سازی برای پرورش استعدادهای آنها در راستای تبدیل شدن به دانشجویان نخبه با استفاده از ظرفیت‎‌های درون و بیرون جهاد دانشگاهی، ایجاد سازوکار کارآمد تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بخش‌های گوناگون جهاد دانشگاهی را از مهم‌ترین اهداف و مزایای این شبکه برشمرد.

عباسی افزود: شبکه دانشجویی جهاد دانشگاهی متشکل از مجموعه‎ای از دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است که از طریق عضویت در سازمان دانشجویان، در کنار تحصیل، می‌کوشند استعدادهای درونی خود را کشف و نسبت به فعال‌سازی، شکوفایی و رشد آنها اقدام کنند. مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و علمی تعریف‌شده در سازمان، در کنار توانایی‌های گسترده دانشجویی در سراسر کشور، بستر پویایی را برای هم‌افزایی دانشجویی فراهم می‌سازد.

به گفته سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، در این شبکه، شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور، به مثابه یک تشکل دانشجویی فعال، سازماندهی این شبکه را برعهده خواهند داشت.

ارسال نظرات