به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بندرلنگه، میز خدمت «قرارگاه طرح تحول محلات» رودباری و امیر آباد بندرلنگه عصر دیروز با حضور علی نیکویی فرماندار و معاونین، سرهنگ اسحاق موذن نسب فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه و جمعی از اعضای شورای اداری این شهرستان، معاون شهردار یک عضو شورای شهر و تعدادی از معتمدین در مساجد امام حسین(ع) و فاطمه الزهرا(س) این محلات برپا شد.
در ابتدای این نشست ها حجت الاسلام چاووشی و حجت الاسلام ارجمندی مسؤول قرارگاههای طرح تحول محله رودباری و امیر آباد به ارائه گزارشی از مشکلات ومعظلات این محلات پرداختند.
در ادامه علی نیکویی فرماندار شهرستان بندر لنگه، اظهار کرد: تنها راهکار برون رفت از وضعیت کنونی شهر بندرلنگه استفاده از ظرفیت قرارگاه تحول محلات در شهر بندرلنگه می باشد.
وی افزود: تمام ادارات شهرستان جهت هم افزایی در قرارگاه تحول محلات آماده همکاری با کمک ناحیه مقاومت بسیج بندرلنگه می باشند.
فرماندار شهرستان بندرلنگه خطاب به مسؤولان، تاکید کرد: طرح تحول باید در محلات پیاده و اجراء شود در محلات برنامه داشته باشید، جامعه هدف شما مردم هستند جایی که نیاز است به مردم تهسیلات پرداخت و بافت فرسوده احیاء شود و در این طرح مدیران خود جلو شوند نه کارشناسان را جلو بفرستند، بیکاران شناسایی شوند و آنها را به سوی مهارت و حرفه آموزی سوق دهید.
رئیس شورای اداری شهرستان گفت: در مرحله اول آسیب های محلات را شناسایی و یک محله را بعنوان پایلوت برای کار انتخاب کنیم، از مدیران میخواهم در تک تک موارد برای حل معظلات ورود کنند، کار در محلات مشکل و سخت است ولی اگر مرد میدان باشیم برای ما آسان می شود، محله رودباری بعنوان محله الگوی طرح تحول محلات خواهد بود.
در ادامه فرمانده جهادی سپاه بندرلنگه افزود: همدلی و مشارکت مردم برای رسیدن به نیازهای محله از اهداف قرارگاه تحول محلات و میز خدمت می باشد.
وی در پایان با اشاره به اهداف بلند مدت این طرح در محلات از همکاری فرماندار شهرستان و روسای ادارات…در راه اندازی میز خدمت تقدیر و تشکر کرد.
در پایان این میز خدمت فرماندار شهرستان بندرلنگه نیز دستورات لازم را به شهرداری، اداره ورزش و جوانان و سایر ادارات جهت حل مشکلات و معظلات این محلات ابلاغ
و با حضور مسؤلان از محلات امیر آباد و رودباری بازدید میدانی بعمل آمد.