به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، مهندس رویا امیری در تشریح این خبر گفت: با توجه شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل ها، کلیه واحدهای تولیدی ملزم به رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی از قبیل دریافت مواد اولیه خام از واحدهایی که دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند همچنین دریافت سایر مواد اولیه از کارخانههای دارای مجوز بهداشتی، ضدعفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی به ویژه تانکرها و وسایل نقلیه قبل از بارگیری، استفاده از از بسته بندی ثانویه (کارتن، شیرینگ، سبد) به منظور عدم تماس محصول با کف خیابان و معابر، غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه (مانند استفاده از تب سنج) و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک، محلولهای ضدعفونی و دستکش، کفشهای جداگانه و ... میباشند.
مهندس امیری گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون تعداد ۱۱۵ بازرسی توسط کارشناسان این اداره صورت گرفته است و مردم مینوانند موارد تخلف مشاهده شده را از طریق سامانه ۱۹۰ یا شماره ۵۲۳۲۸۹۶۶ به اداره نظارت و ارزیابی فرآوده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت پذیرد.