۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
15:18
کد خبر : 9261932
۰۹:۰۲

۱۳۹۹/۰۵/۱۰
سرگروه حلقه صالحین در بافق:

دعای عرفه کامل‌ترین مکتب تربیتی برای سعادت انسان است

به مناسبت روز عرفه مراسم نیایش به همت حلقه صالحین جوانان و نوجوانان پایگاه مقاومت زینبیه (س) شهدای خواهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در بیت الرقیه (س) روستای کوشک برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بافق؛ به مناسبت روز عرفه مراسم نیایش به همت حلقه صالحین جوانان و نوجوانان پایگاه مقاومت زینبیه (س) شهدای خواهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در بیت الرقیه (س) روستای کوشک برگزار شد.
در این مراسم "حیدری" سرگروه حلقه صالحین  اظهار داشت: عرفه روز عبادت و نیایش به درگاه الهی و روز بارش رحمت الهی و مغفرت عفو عمومی است، و روز نگین انگشتری ذی الحجه و روز دعا و استجابت دعا است که در مفاتیح الجنان اعمال روز عرفه ذکر شده و در پایان زیارت عاشورا و دعای پر فیض عرفه قرائت شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید