۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
08:34
کد خبر : 9263517
۰۹:۱۷

۱۳۹۹/۰۵/۱۵
مدیر سازمان بسیج کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفتگو با«بسیج» مطرح کرد:

فرهنگ سازی مناسب در راستای اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی از وظایف خبرنگاران است

مدیر سازمان بسیج کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: اطلاع رسانی عمومی، رشد عقلانی و فرهنگ سازی مناسب در راستای اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران و پیشبرد جامعه در مسیر کمال از وظایف خبرنگاران است.

سرهنگ پاسدار علی بیک نژاد، مدیر سازمان بسیج کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان با تبریک 17 مرداد ماه  روز خبرنگار، گفت: این روز  یادآور مجاهدت‌های قشر ایثارگر و زحمتکشی است که رسالت بسیار بزرگی را در انعکاس وقایع در جامعه بر عهده داشته و دارند.
 
وی با اشاره به اهمیت  و نقش رسانه در دفاع مقدس افزود: رسانه در انعکاس اخبار جنگ تحمیلی در زمان وقوع آن نقش بی بدیلی داشته است؛ بنابراین نقش رادیو، تلویزیون و روزنامه در آن مقطع زمانی ویژه بوده است.
 
سرهنگ بیک نژاد ماجرای شهادت حسین فهمیده نوجوان ۱۳ ساله که به زیر تانک می‌رود و مانور رسانه‌ها بر این اتفاق و جمله معروف حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند، رهبر من آن طفل ۱۳ ساله است که نارنجک به خود می‌بندد و زیر تانک می‌رود، ده‌ها هزار جوان و نوجوان را از کلاس‌های درس و مدرسه بیرون کشید و به جبهه‌های جنگ فرستاد، یکی از نمونه  های بارز انعکاس رسانه در دفاع مقدس است.
 
مدیر سازمان بسیج کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پشتیبانی از رزمندگان و یگان‌های عملیاتی در هشت سال دفاع مقدس تنها در بعد سخت افزاری آن خلاصه نمی‌شود، اگرچه ایستادگی در مقابل دشمن سرتا پا مجهز به ادوات پیشرفته، نیازمند سلاح‌هایی به مانند آن است، اما در دنیای امروز بخشی از جنگ شامل مقوله نرم‌افزاری آن می‌شود.
 
این مسئول ادامه داد: اطلاع‌رسانی، اقناع افکار عمومی در حوزه‌های داخلی و خارجی و تقابل با جنگ روانی در حوزه نرم افزاری، از کارکرد‌های رسانه در دفاع مقدس بوده است، با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان به وسایل ارتباط جمعی می‌توان از این ابزار بسیار مهم در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و معرفی آن به آحاد جامعه به ویژه نسل جوان بهره برد.
 
بیک نژاد افزود: در شرایط کنونی رسانه‌های جدید نظیر سایت، وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی و... که در کسری از ثانیه خبر وقایع را در سرتاسر جهان منتشر می‌سازند، ابزار‌های جدیدی برای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت می‌باشند، البته از نقش کتب، سینما و تئاتر در انتقال مفاهیم و پیام‌های دفاع مقدس نمی‌توان به سادگی عبور کرد، شناخت مخاطب  به ویژه نسل جوان و علایق آن‌ها در انعکاس، تعمیق و ترویج فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های بعد از آن، حائز اهمیت است.

وی اظهار داشت: در این راستا درج خاطرات و تشریح عملیات‌های بزرگ و غرور آفرین دفاع مقدس از زبان رزمندگان و پیشکسوتان در رسانه می‌تواند کمک بزرگی در ترویج این فرهنگ داشته باشد.
 
سرهنگ بیک نژاد تصریح کرد: این جنگ یک گنج است. آیا خواهیم توانست آن را استخراج کنیم؟ باید همه گویندگان و اصحاب رسانه دین خود را به این اسطوره‌ها ادا کنند، چرا که؛ در جنگ هشت ساله ما بسیاری از ارزش‌ها، آرمان‌ها و اخلاقیات به ظهور و ثبوت رسید که جهانیان را مبهوت نمود، به این جهت تلاش در راستای ارتقای فرهنگی، اطلاع رسانی عمومی، رشد عقلانی و فرهنگ سازی مناسب در راستای اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران و پیشبرد جامعه در مسیر کمال از وظایف خبرنگاران است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید