مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد:

توسعه دولت الکترونیک نیازمند شفافیت بیشتر است

مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد گفت: توسعه دولت الکترونیک نیازمند شفافیت بیشتر در روند انجام کارها است.
کد خبر: ۹۲۶۶۵۴۸
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۰
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، محمدرضا پاکدل  اظهار داشت: توسعه دولت الکترونیک به ویژه در این ایام کرونایی از ضروریات جامعه است.

وی گفت: کاهش مراجعه حضوری مردم به سازمان‌های دولتی و غیردولتی و همچنین دفاتر پیشخوان دولت و افزایش سرعت ارائه خدمات به مردم به صورت هفت روز هفته و ۲۴ ساعت در تمام نقاط محل سکونت از جمله اهداف دولت الکترونیک است.

مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد افزود: کاهش هزینه زندگی و کسب و کار مردم و کاهش هزینه دولت و تسریع در انجام کار‌ها و هزینه کمتر از دیگر اهداف دولت الکترونیک است.

وی گفت: برای توسعه دولت الکترونیک نیاز به شفافیت بیشتر در روند انجام کار‌ها داریم و باید آموزش مجازی تجارت و کسب و کار الکترونیکی را گسترش دهیم.

پاکدل با اشاره به ضرورت‌های جاری کشور و به ویژه شیوع بیماری کرونا بیان کرد: باید زمینه دسترسی آزاد به اطلاعات و اشتراک اطلاعات بین دستگاه‌های دولتی و خصوصی جهت کاهش فرآیند‌های دولتی و امکان مدیریت بهتر حوزه‌های مختلف ایجاد شود.

مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد تصریح کرد: سازمان‌ها و ادارات دولتی می‌توانند از طریق توسعه وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها، کار‌های مربوط به صورت غیرحضوری را جایگزین روند حضوری کنند.

وی افزود: می‌توان امتیاز ویژه برای استفاده مردم از خدمات الکترونیکِ دستگاه‌ها در نظر گرفت و سازمان‌ها و ادارات دولتی از نظر ارائه خدماتِ تمام الکترونیک مورد ارزیابی قرار گیرند.

پاکدل آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه تغییر نگرش مردم و ترویج استفاده از خدمات الکترونیکی را از راه‌های تشویق مردم به استفاده از دولت الکترونیک دانست.

وی تسریع در اجرایی شدن برنامه‌های توسعه دولت الکترونیک در دستگاه‌های دولتی بر اساس چارچوب‌های موجود و اسناد بالا دستی که مورد تـاکید مقام معظم رهبری و مدیران ارشد کشوری و استانی است را ضروری برشمرد.

مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با اشاره به اینکه تمامی ارگان‌های دولتی می‌توانند خدمات خود را با توجه به ظرفیت‌ها و الزاماتی که وجود دارد، الکترونیکی کنند بیان کرد: سازمان‌هایی که در آن‌ها زیرساخت‌های مناسب فناوری اطلاعات در گذشته ایجاد شده و برنامه‌ریزی و فرآیند کار‌ها مشخص بوده، همچنین الزامات امنیتی و قانونی را رعایت کرده‌اند می‌توانند با سرعت بیشتر تمام الکترونیکی شوند.

وی گفت: وضعیت ایران با رشد ۲۰ پله‌ای در سال ۲۰۱۸ و رسیدن به رتبه ۸۶ بهترین رتبه ایران نشان از اجرای موفقیت‌آمیز برنامه‌های دولت الکترونیک در سال‌های اخیر دارد.

پاکدل افزود: یکی از زیرشاخص‌های توسعه دولت الکترونیک، شاخص زیرساخت‌های ارتباطی است که بر این اساس با توجه به آخرین ارزیابی انجام شده در آذرماه سال ۹۸ در شاخص استان‌ها توسعه فاوا، استان یزد رتبه سوم کشوری و در شاخص دسترسی فاوا، رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.
ارسال نظرات
آخرین اخبار