فاطمه خمسه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: از این میزان تسهیلات تخصیص یافته طی چهار ماهه گذشته 327 متقاضی با بیش از 444 میلیارد و 371 میلیون تسهیلات به بانک عامل معرفی شده اند.
وی گفت: از این تعداد متقاضی معرفی شده 174 متقاضی اداوات و ماشین آلات کشاورزی موفق به جذب و دریافت 172 میلیارد و 340 میلیون ریال تسهیلات از محل خط 8 اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی شده اند.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اظهار کرد: اعتبار تخصیص یافته بصورت برش شهرستانی ابلاغ و برای خرید تراکتور ، ادوات و ماشین آلات کشاورزی تخصیص می یابد.
خمسه یاد آور شد: متقاضیان واجد الشرایط برای استفاده از تسهیلات مکانیزاسیون خط 8 ماشین ها و ادوات کشاورزی به بانک کشاورزی معرفی می شوند.
این مقام مسوول بر لزوم اهمیت جذب اعتبارات بمنظور ارتقا ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان تاکید کرد.
وی اجرای طرح پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی با کمک پلیس راهور، معاینه فنی نظارت بر کمباین ها در حین برداشت غلات، آزمون دستگاه ها، پیگیری سامانه سوخت و نظارت بر فعالیت واحدهای شهرستانی و نمایندگی های فروش ماشین آلات کشاورزی در سطح استان از مهمترین اقدامات این سازمان طی سه ماه اول سال سال جاری ذکر کرد.
1010/ت30/ب