۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
00:38
کد خبر : 9267583
۱۱:۵۱

۱۳۹۹/۰۵/۲۸
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان مطرح کرد.

محرومیت مناطق مرزی از تلویزیون ملی موجب ایجاد آسیب‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی خواهد شد

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: عدم دسترسی مردم برخی مناطق استان کردستان به تلویزیون ملی موجب می شود تا گیرنده های خود را به سمت کانالهای ماهواره ای خارج از مرز و چه بسا شبکه های معاند و ضد فرهنگی تنظیم کنند و قطعا این عمل موجب ایجاد آسیبهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و در کوتاه مدت و دراز مدت خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان عنوان کرد:در چند مدت گذشته در بازدید‌هایی که از مناطق محروم و روستایی کردستان داشتم متوجه شدم برخی از این مناطق از پوشش آنتن دهی تلویزیون محروم هستند و این موضوع باعث می‌شود در کنار نبود اینترنت امکان خدمات رسانی و انجام برخی فعالیت‌های فرهنگی در این روستا‌ها عملا غیرممکن شود.

وی افزود: این موضوع را باید حقیقی دانست که شهر‌ها و استان‌های مرزی خط مقدم تهاجم فرهنگی دشمن هستند.


سردار حسینی گفت: ورود ماهواره و اینترنت به بیشتر خانه ها، خود امری بسیار خطرناک است، خطری مزمن که بعداز مدت زمانی اثرات سوء خود را نشان می‌دهد.


فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تأکید کرد: عدم دسترسی مردم برخی مناطق استان کردستان به تلویزیون ملی موجب می‌شود تا گیرنده‌های خود را به سمت کانال‌های ماهواره‌ای خارج از مرز و چه بسا شبکه‌های معاند و ضد فرهنگی تنظیم کنند و قطعا این عمل موجب ایجاد آسیب‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و در کوتاه مدت و دراز مدت خواهد شد.



وی افزود: عدم دسترسی به تلویزیون ملی در برخی مناطق کردستان موجب سوق داده شدن کودکان و جوانان به سمت برنامه‌های ضد فرهنگی شبکه‌های ماهواره‌ای غربی شده و این موضوع اعتراض شدید بسیاری از این خانواده‌ها را در پی داشته است. میزان نارضایتی مردم روستا‌های کردستان به خصوص جوانان از وضعیت دریافت این شبکه‌ها در استان که با اختلالات زیادی همراه شده است به شدت گلایه‌مند و خواهان بررسی و رفع مشکلات اساسی فرستنده‌ها و گیرنده‌های تلویزیونی هستند.



سردار حسینی ادامه داد: در برخی مناطق روستایی هم که پوشش تلویزیونی وجود دارد، با کوچکترین وزش باد و یا بارش بارانی در سطح منطقه و یا حتی با عبور یک وسیله نقلیه شاهد قطعی شبکه‌های دیجیتال می‌شوییم که حتی در هفته تا چندین ساعت قطعی مکرر و پارازیت همه این‌ها باعث می‌شود تا مردم منطقه از نعمت رسانه ملی نتوانند به نحو احسن بهره مندی داشته باشند.



وی افزود: وجود لوازم و تجهیزات الکترونیکی و ارتباطی مانند تلویزیون و تلفن همراه هوشمند در بین روستاییان باعث می‌شود تا عدالت آموزشی، خدماتی و فرهنگی در این مناطق متناسب با شهرنشینان افزایش یابد.


سردار حسینی گفت: قطع به یقین یکی از اولویت‌های اساسی مسؤولان استان کردستان در حوزه توسعه روستاها، باید فراهم کردن زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات برای روستاییان باشد.

وی تأکید کرد: متاسفانه قطعی مکرر و اختلال در گیرنده‌های دیجیتال در برخی مناطق کردستان به گونه‌ای است که کم کم میل به استفاده از ماهواره در حال افزایش است که نقض صریح قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی تلقی می‌شود، فراهم می‌سازد؛ لذا مردم روستانشین کردستان امیدوارند با پیگیری‌های مسئولان استان و مساعدت صدا و سیمای مرکز استان، این مشکل برای همیشه رفع شود و منطقه را از پیامد‌های فرهنگی نامناسب شبکه‌های ماهواره‌ای مصون سازد.

انتهای پیام/۷۷۲۷

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید