omranifard

رونمایی از یادمان شهید لاجوردی با حضور محسنی‌اژه‌ای

همزمان با اول شهریور، بیست‌ودومین سالگرد عروج شهید سید اسدالله لاجوردی، یادمان آن شهید بزرگوار در محل ساختمان مرکزی سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور رونمایی شد.
کد خبر: ۹۲۶۸۸۰۱
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱

رونمایی از یادمان شهید لاجوردی با حضور محسنی‌اژه‌ای

به گزارش سرویس خبری سازمان بسیج حقوق دانان خبرگزاری بسیج در این مراسم که با حضور جمعی از یاران و خانواده شهید لاجوردی برگزار شد، معاون اول قوه قضاییه طی سخنانی به تشریح ویژگی‌ها و شخصیت این شهید والامقام پرداخت.

محسنی‌اژه‌ای در سخنان خود با اشاره به همزمانی سالگرد شهادت شهید لاجوردی با آغاز ایام سوگواری سید و سالار شهیدان گفت: آنچه جایگاه شهید لاجوردی را متمایز می‌سازد، ثبات قدم او و تبعیت کامل از امام زمان خویش و ولایت فقیه بود که در این راه لحظه‌ای نه دچار انحراف و نه دچار خستگی شد.

وی با بیان اینکه در زمان امام حسین(ع) نیز افراد بسیاری بودند که علیرغم همراهی یک یا چند منزل با امام(ع) در نهایت از وی جدا شده و ایشان را تنها گذاشتند، گفت: در دوران انقلاب نیز چنین افرادی بودند که علیرغم سابقه مبارزاتی و حتی حضور در زندان‌های رژیم منحوس پهلوی در نهایت از مردم و انقلاب جدا شدند اما شهید بزگوار سید اسدالله لاجوردی هرگز لحظه‌ای از مسیر انقلاب و تبعیت از رهبری دست برنداشت.

معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: شهید لاجوردی یکی از رهپویان حضرت ابا‌عبدالله(ع) بود از دوران نوجوانی در راه امام حسین(ع) قدم برداشت. نه انحراف پیدا کرد، نه از مسیر خارج شد و نه ایستاد و نه جاماند و نه خسته شد.

وی ادامه داد: شهید لاجوردی همانند بسیاری از شهدای بزرگوار کربلا، صادق بود، متعبد بود، متخلق به اخلاق الهی بود، خستگی ناپذیر بود، از شماتت دشمن نگران نبود و از آن لحظه که زیر شکنجه ستمشاهی بود تا آن زمانی که مسئولیتی در این نظام داشت هیچ تفاوتی در منش و اخلاق وی ایجاد نشد.

محسنی‌اژه‌ای افزود: این شهید عزیز وقتی در مسئولیتی قرار داشت، نگرانی و دغدغه‌اش بیش از گذشته می‌شد. نگران بود که مبادا شیاطین در فکر و روح او رسوخ کنند.

معاون اول قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: شهید لاجوردی همانند مقتدای خودش امام حسین(ع) که در بحبوحه جنگ و حتی در حین جنگ به فکر اصلاح امت بود و سعی می‌کرد اگر می‌تواند حتی یک نفر را انحراف نجات دهد، او نیز در همان سال‌های ابتدای انقلاب که کشور درگیر جنگ داخلی، حمله دشمن بعثی، جنایات گروه‌های منافق و ... بود تلاش می‌کرد افراد فریب‌خورده را به راه راست و مسیر انقلاب و مردم بازگرداند.

محسنی‌اژه‌ای همچنین گفت: این آیه شریفه که نجات یک نفر مانند نجات یک جامعه است در شهید لاجوردی تبلور یافته است.

وی در ادامه یکی از ویژگی‌های بارز این شهید بزرگوار را فروتنی و مناعت طبع او عنوان کرد و گفت: بارها اتفاق افتاده بود که برخی از مسئولین برای بازدید به زندان می‌آمدند ولی شهید لاجوردی را به عنوان دادستان و بعدها رئیس سازمان زندان‌ها که در بین زندانیان و کارکنان حضور داشت نمی‌شناختند.

معاون اول قوه قضاییه در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: شهید لاجوردی همانند یاران عاشورایی امام حسین(ع)، لحظه‌ای از امام و ولی فقیه خویش دست نکشید. او یک انقلابی بصیر و شجاع بود که دو ویژگی بزرگ داشت؛ اول اینکه از دوره نوجوانی تا پایان عمر پشت سر امام و مرجعیت حرکت کرد و دوم اینکه تا لحظه آخر از تلاش و مجاهدت بازنماند. برای خدا کار کرد و برای حفظ انقلاب از هیچ کوششی دریغ نکرد.

 در آغاز این مراسم معنوی که در محوطه ساختمان مرکزی سازمان زندان‌ها برگزار شد، مداحان اهل بیت(ع) ضمن قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصیبت، یاد شهدای بزرگ کشور به‌ویژه شهید سید اسدالله لاجوردی را گرامی داشتند.

همچنین در حاشیه این مراسم که نمایشگاهی از عکس‌ها و خاطرات آن شهید نیز برپا شده بود، از یادمان شهید لاجوردی به عنوان پایه‌گذار زندانبانی اسلامی رونمایی شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار