مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه لشکر عملیاتی 10 حضرت سید الشهدا(ع) البرز:

مساجد هسته مقاومت فرهنگی در جوامع اسلامی هستند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 10 حضرت سید الشهدا(ع) با بیان اینکه ریشه نام گذاری روز جهانی مساجد به دلیل به آتش کشیدن مسجد الاقصی اولین قبله مسلمین جهان اسلام می باشد، گفت: روز جهانی مسجد مانند روز قدس از ابتکارات جمهوری اسلامی است و به دلیل اهمیت مسجد در دین اسلام این روز را روز جهانی مسجد نام گذاشتند.
کد خبر: ۹۲۶۸۹۸۵
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام معصوم خانی با اشاره به اینکه مساجد خاکریز فرهنگی کشور و نظام جمهوری اسلامی می باشند، اظهار داشت: تعداد مساجد در طول حدود ۴۱ سال پیروزی نظام جمهوری اسلامی حدود ۳ برابر و از حدود ۲۵ هزار مسجد در سال ۱۳۵۷ به حدود ۸۰ هزار مسجد تا به امروز رسیده است .

وی با اشاره به اینکه هر دین و آئینی نشانه ها و نمادهایی دارد، افزود: دین اسلام به عنوان آخرین دین و کعبه هم به عنوان اولین خانه توحید و یکتا پرستی می باشد و اولین جایگاه برای پرستش خداوند است .

مساجد هسته مقاومت فرهنگی در جوامع اسلامی هستند

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام مسجد قلب تپنده دین و جایگاهی دارد که پیوند بین زمین و آسمان است، تصریح کرد: یکی از ابتکاراتی که دین اسلام انجام داده، موجب ایجاد ارتباطات بین مردم در ذکر و توجه به خداوند شده است و مسجد مرکزی برای مشورت، همدلی و تصمیم گیری در مسائل مهم نظامی و سیاسی است .

وی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جماعت مساجد در سال95، ابراز کرد: مساجد پایگاه اجتماع و مشورت، مقاومت، برنامه ریزی و حرکت اجتماعی و فرهنگی خوانده شده است و محوریت بخشیدن به مسجد را از جمله هنرهای امام خمینی(ره) می باشد، مسجد باید پایگاه فعالیت های اجتماعی باشد که مساجد هسته اصلی مقاومت فرهنگی و اگر حصار و خاکریز فرهنگی نباشد ما همه چیز را از دست خواهیم داد.

 حجت الاسلام معصوم خانی عنوان کرد: دشمنان این اواخر تلاش مضاعفی در بین انقلابیون و مسائل فرهنگی انجام دادند، این حرکت مستمرر ایمان مردم را مورد هدف قرار داده است و در پایان مسجد باید پایگاه انسان سازی، مقاومت، آبادانی دل و دنیا، بصیرت افزایی و زمینه سازی برای تمدن نوین بزرگ اسلامی باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 10حضرت سید الشهداء (ع) در پایان خاطر نشان کرد: کار در مساجد باید دو ویزگی مهم داشته باشد، اولین اینکه بشریت افزایی انجام بگیرد و دوم اینکه فعالیت های فرهنگی و اخلاقی باید در مساجد ترویج پیدا کند؛ مساجد باید جایگاه خود را پیدا کنند و همان طور که بزرگ ترین تصمیم گیری ها در مساجد انجام می شده است، در این روزها نیز باید به این صورت باشد .

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار