خبرهای داغ:
استاد حوزه و دانشگاه :

ولایت‎مداری از ویژگی‌‏های بازر شهید عاشوری بود

حجت الاسلام خسروپناه : ولایت‌مداری، تهجد و مردمداری بارزترین ویژگی‌های حجت اسلام شهید ابوتراب عاشوری است .
کد خبر: ۹۲۶۹۱۱۷
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه روز یکشنبه در آئین نکوداشت چهل و دومین سالگرد شهادت حجت الاسلام شهید ابوتراب عاشوری و دومین یادواره شهدای ترور استان بوشهر افزود: شهید عاشوری افشاگری می‌کرد و با شجاعت سخن می گفت و در مقابل طاغوت نفس و طاغوت پهلوی ایستاد که لازمه این ایستادگی و مبارزه با طاغوت نفس، مردمداری است.

وی بیان کرد: آنچه برای ما در شب اول قبر می‎ماند همین کار کردن برای مردم است که شهید عاشوری به وفور این مهم را انجام داده بود.

خسروپناه ادامه داد: بدون مردم هیچ کاری را نمی‌توان انجام داد و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز نمونه‌هایی است که حضور پررنگ مردم در آن موثر واقع شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‎های خود اظهارداشت: آخرین باری که شهید قاسم سلیمانی را دیدم طوری صحیفه سجادیه را می‌خواند که مشخص بود با این کتاب مانوس است و این سردار آسمانی علاوه بر صحیفه سجادیه با قرآن و نهج‌البلاغه انسی مثال زدنی داشت.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر نیز گفت: آنچه در اول انقلاب و بعد از آن نمونه‌هایی را شاهد بودیم به واسطه ایثار و فرهنگ شهادت بوده است.

حجت‌الاسلام رضا خدری افزود: در شهادت‌ حاج‌قاسم‌سلیمانی دیدیم که مردم چه کردند؛ آنها ایثار و از خود گذشتگی را در او دیدند و می‌دانستند که کار او خالصانه و برای خدا بود و این چنین به میدان آمدند.

خدری با تاکید بر ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: اگر امام فرمود هرچه داریم از محرم و صفر است، این یک شعار نبود، بلکه اعتقاد بود.

وی ادامه داد: سال گذشته در شهر چغادک موکب شهید عاشوری تاسیس شد که این موکب هم در شهر و هم در کربلا پذیرای زائران بود و برکات زیادی داشت.

خدری گفت: روز گذشته نیز در رزمایش مواسات و همدلی در کنار قبر مطهر شهید عاشوری توزیع بسته های معیشتی توسط موکب شهید ابوتراب عاشوری فراهم شد که این کار یک ابتکار تازه‌ای بود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت را باید در جامعه ترویج و نهادنیه کرد چراکه فراموشی آن موجب مشکلات بسیاری برای جامعه می‌شود.

شهید حجت الاسلام شیخ ابوتراب عاشوری فرزند شیخ عباس متولد ۱۳۱۲ هجری شمسی در روستای حیدری از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر است.

وی تحصیلات حوزوی را در نجف و قم تا درجه اجتهاد ادامه داد و برای تبلیغات مذهبی به بوشهر آمد و در این شهر مقدمات تاسیس مدرسه علمیه را فراهم کرد و به فعالیت علیه نظام شاهنشاهی پرداخت.

شهید عاشوری در سال ۱۳۵۷ شمسی مورد تعرض و اذیت ماموران پهلوی قرار گرفت و سرانجام در ۱۳ آذرماه ۱۳۵۷شمسی به دست ماموران رژیم پهلوی در بوشهر به ضرب گلوله عوامل طاغوت به درجه رفیع شهادت نائل شد.

رژیم پهلوی اجازه نداد مراسم تشییع جنازه و کفن و دفن این شهید در بوشهر انجام شود به همین دلیل پیکر وی به روستای 'چغادک' در نزدیکی بوشهر که هم اکنون به شهر تبدیل شده منتقل و در حسینیه‌ای که خودش بنیان نهاده بود، به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار