افزایش آموزشهای مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی/زمان پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سعید فرحبخش امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم، اظهار کرد: طی سالهای اخیر با جوانان فارغالتحصیلی مواجه هستیم که علیرغم تحصیلات تکمیلی اما بیکار هستند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه آموزشها در مقاطع تحصیلی و دانشگاهی متناسب با شرایط بازار کار ارائه نمیشوند و این مهم موجب بالارفتن آمار بیکاری در سطح جامعه شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان، ارائه آموزشعای مهارتی را از جمله راهکارهای کاهش بیکاری برشمرد و افزود: این دانشگاه به دنبال برگزاری دورههای مهارتی و افزایش آموزشهای علمی به دانشجویان است، همچنانکه در سالهای اخیر زیرساختهای این موضوع نیز فراهم شده است.
فرحبخش با اشاره به افزایش آموزشهای مهارتی در مقاطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی، بیان داشت: امروزه بیش از 70 درصد آموزشها در مقاطع کاردانی انجام میگیرد.
وی با تاکید بر پرهیز از تدریس رشتههای غیرضرور در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی استان، از استقبال این نهاد برای ترویج رشتههای موردنیاز استان و همچنین کیفیتبخشی به آموزشها خبر داد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان ادامه داد: در گذشته 32 مرکز در سطح شهرهای استان فعال بودند که به دلایل مختلفی همچون ارتقای سطح آموزشی، چندین مرکز غیرفعال شدند و هماکنون تنها 17 مورد از آنها فعالیت دارند.
فرحبخش یکی از راههای کاهش بیکاری در سال جهش تولید را توجه به آموزشهای مهارتی و فرهنگسازی در این زمینه عنوان کرد.
وی بیان داشت: در سال تحصیلی جدید با توجه به شیوع ویروس کرونا، برگزاری کلاسها به صورت مجازی خواهد بود، با این وجود آموزشهای عملی همچنان در دانشگاه برقرار هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در تشریح زمان پذیرش دانشجو این دانشگاه، گفت: پذیرش دانشجو در 109 رشته مقطع کاردانی از چهارم تا یازدهم شهریورماه و برای مقطع کارشناسی در 63 رشته از یازدهم تا هجدهم شهریورماه انجام خواهد گرفت.
فرحبخش از ورود 8 رشته جدید برای مقطع کاردانی و 2 رشته جدید نیز برای مقطع کارشناسی طی سال تحصیلی جدید خبر داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 6 هزار دانشجو در مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان مشغول به تحصیل هستند، افزود: همچنین تاکنون 40 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان، ایجاد مراکز جدید دانشگاهی را بر اساس ظرفیت و صنایع فعال استان خواند و اظهار داشت: ایجاد مرکز جدید آموزشی هزینهبر بوده و اغلب توجیه اقتصادی ندارد، با این وجود درصدد ایجاد 2 مرکز جدید در مرکز استان و به منظور آموزش رشتههای موردنیاز هستیم.
انتهای پیام/