رئیس کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات منصوب شد

با حکم رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، «غلامرضا حسن‌پور» به‌عنوان رئیس کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی این ستاد منصوب شد.
کد خبر: ۹۲۶۹۶۸۰
|
۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵

به گزارش خبرنگار سرویس اصناف خبرگزاری بسیج ؛ امروز به مناسبت چهارم شهریور چهل و دومین سالگرد شهادت مهدی عراقی و فرزندش که به عنوان روز بسیج اصناف نام‌گذاری شده است، یوسف افضلی معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات به همراه تعدادی از مدیران اصناف با غلامرضا حسن‌پور مسؤول بسیج اصناف کشور در محل ستاد بسیج اصناف دیدار کردند.

در این دیدار گزارشی از مراحل ساخت و بازسازی صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب(س) ارائه شد و قرار شد اصناف کشور کمک‌های خود را که قبلا به صورت نذر امام حسین(ع) در ماه محرم ارائه می‌کردند را با توجه به شرایط کرونایی و ممنوعیت پخت غذا در هیأت‌های عزاداری این کمک‌ها را به ستاد بازسازی عتبات عالیات برای مشارکت در بازسازی صحن حضرت زینب(س) در کربلا اختصاص دهند.

در این کمیته مشترک بسیج اصناف و ستاد بازسازی عتبات عالیات همچنین مصوب شد کمیته رسانه‌ای در مورد اصناف بازار و بسیج اصناف تشکیل شود و جلسه بعدی این کمیته بعد از تاسوعا و عاشورا برگزار شود. همچنین قرار شد روز پنجم هر ماه به عشق امام حسین(ع) که خامس آل عباست جلسات مشترک بسیج اصناف تشکیل شود.

در این نشست همچنین غلامرضا حسن‌پور مسؤول بسیج اصناف با بیان این که اصناف و بازاریان نقش مهمی در بازسازی عتبات عالیات داشته‌اند، گفت: پیش از این انسجام لازم برای مدیریت کمک‌ها در اصناف وجود نداشت و اختلافاتی بوده است، اما در جلسه مشترکی با مسؤولان ستاد عتبات و عالیات پیشنهاد شد مسؤولیت انسجام و هماهنگی در قالب کمیته اصناف بازاریان و فعالان اقتصادی به عهده بسیج اصناف و بنده به عنوان مسؤول بسیج اصناف قرار گیرد.

وی همچنین گفت: در جلسه امروز که با حضور معاون فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات تشکیل شد قرار شد کمک‌های دهه اول محرم که قبلا در قالب طبخ غذا برای عزاداران امام حسین(ع) بود امسال شکل کمک‌ها تغییر کرده و به صورت مشارکت در ساخت و ساز صحن حضرت زینب(س) در کربلا باشد و اصناف در مقابل کمک‌هایی که می‌کنند خدمات فرهنگی مانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق این کمیته دریافت کنند.

به گفته مسؤول بسیج اصناف و بازاریان در این جلسه اولا مصوب شد کمیته رسانه ای قوی در این باره تشکیل شود و همچنین به کسانی که به ستاد بازسازی عتبات کمک می‌کنند نشان خاص خیرین ارائه شود.

حسن‌پور با بیان این که 3 میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد، قرار شد هر کدام به فراخور توان خود هر ماه مبلغی را به عنوان خیریه کمک کنند تا برای بازسازی صحن عقیله بنی هاشم استفاده شود و هر یک از خیرین به صورت افتخاری مالک یک یا دو متر از صحن عقیله بنی هاشم شوند که البته این مالکیت واقعی نیست، بلکه مالکیت افتخاری مانند طرح خشت طلا یا خشت بهشتی در ساخت عتبات عالیات به شمار می‌رود.

مسؤول بسیج اصناف همچنین در مورد کمک‌های مومنانه گفت: در مرحله اول از نیمه شعبان تا نیمه ماه مبارک رمضان کمک‌های نقدی و غیرنقدی اصناف به ارزش 50 میلیارد تومان جمع‌آوری و بین خانوارهای نیازمند به میزان هر خانوار 300 هزار تومان توزیع شد.

وی گفت: در مرحله دوم طرح یک کاسب یک دانش‌آموز اجرا شد که با همکاری بسیج دانش‌آموزی انجام شد و دانش‌آموزان نیازمند مناطق محروم شناسایی شده و اقلامی مانند لوازم‌التحریر، کیف، کفش، لباس دانش‌آموزان برای 110 هزار دانش‌آموز تهیه شد و مرحله دوم که الان در اوج اجرای این مرحله هستیم 30 درصد انجام شده و بقیه کمک‌ها تا نیمه شهریور بازگشایی مدارس انجام می‌شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار