به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، روح اله خدارحمی که در معیت وزیر جهاد کشاورزی به استان گلستان سفر کرده است،صبح امروز در مراسم افتتاحیه اولین و بزرگ ترین پروژه ملی زنجیره تولید کامل تخم مرغ کاسپین طلایی چیکا در شهرستان گنبد کاووس که با حضور دکتر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، استاندار گلستان،نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد حضوریافت.
بر اساس این گزارش، مبلغ 2هزار میلیارد ریال از هزینه های راه اندازی این واحد تولیدی در قالب تسهیلات بانک کشاورزی تأمین و پرداخت شده است.
این گزارش می افزاید، این زنجیره تولیدی که در زمینی به مساحت ۴۱۰ هکتار احداث و ظرفیت تولید سالانه ۷۵هزار تن تخم مرغ معادل ۲۰درصد تولید کشور را دارد، شامل یک واحد پرورش مرغ تخم گذار به ظرفیت 3 میلیون قطعه، واحد پرورش مرغ پولت به ظرفیت 3 میلیون و600 هزار قطعه ، واحد پرورش مرغ مادر به ظرفیت 120هزار قطعه ، کارخانه خوراک دام و طیور به ظرفیت ۱۵۰۰ تن در روز و یک واحد پرورش دام سبک به ظرفیت 16هزار راس است.