۰۳ / مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July 2025
07:41
کد خبر : 9269899
۱۴:۴۰

۱۳۹۹/۰۶/۰۵
حجت الاسلام امین رستمی/روز ششم محرم

وارونه انگاری حق از ترفندهای دشمن است

حجت الاسلام امین رستمی گفت: یکی از ترفند های دشمن در طول تاریخ وارونه انگاری حق است؛ از جنایات معاویه همین بود که برای ترور شخصیت اهل بیت تلاش داشت.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از خمینی شهر؛ حجت الاسلام امین رستمی در روز ششم محرم در حسینیه ثارالله خمینی شهر واقع در بلوار دانشجو، گفت: تجدید حیات اسلام هدف اساسی قیام امام حسین علیه السلام بود؛ مبارزه با بدعت و خرافات که امویان برای مرگ دین پایه گذاری کرده بودند.

وی افزود: چشم انداز دوم امام حسین علیه السلام؛ تقویت دین در تمام ابعاد و شئون زندگی اجتماعی بود؛ جامعه چنان دچار ضعف دینی ناشی از دنیا گرایی شده بود که امام حسین علیه السلام را به قتلگاه و شهادت می کشاند.

این کارشناس دینی گفت: تبیین و دفاع از حق و تبیین مبارزه با باطل چشم انداز دیگر امام حسین علیه السلام بود؛ دینداران نمی توانند بی تفاوت باشند در قبال دین بلکه باید به تبیین آن بپردازند و از آن دفاع کنند.

رستمی افزود: جامعه حق شناسی می تواند حق پذیر شود که اهل حق را هم پذیرا شود، شناخت حق مقدم بر شناخت امام است؛ حق را وارونه جلوه دادن و باطل را حق جلوه دادن کار جبهه باطل است و این یک تغییر و بدعت اساسی در جامعه است.

وی ادامه داد: یکی از ترفند های دشمن در طول تاریخ وارونه انگاری حق است؛ از جنایات معاویه همین بود که برای ترور شخصیت اهل بیت تلاش داشت.

رستمی تبیین کرد: خلط حق و باطل هم ترفند دشمن است تا فضا فتنه گون شود و این راهی برای مبارزه با حق است؛ دشمن برای مبارزه با حق صرفاً دروغ نمی گوید بلکه راست و دروغ را قاطی می کند تا افراد دچار اشتباه شوند؛ مسیر پیمایش حق همیشه شفاف و واضح نیست بلکه گهگاهی غبار آلود می شود و در این شرایط طی طریق سخت می شود.

وی یادآور شد: حضرت علی علیه السلام فرمودند "حق را بشناسی آنگاه که اهل حق را بشناسی"؛ در شرایط غبارآلود شناخت حق و باطل سخت و مشکل است.

رستمی هشدار داد: اعتراف به حق لازمه ی پذیرش حق است و بدون اعتراف و اظهار آن، فایده ندارد و ممکن است اظهار حق،تلخ و به ضرر آدمی می باشد و افرادی هستند که می دانند حق چیست و با کیست ولی حاضر و قادر به حق گویی نیستند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید