۱۵ / فروردين / ۱۴۰۴ - 04 April 2025
16:35
کد خبر : 9270398
۲۳:۲۲

۱۳۹۹/۰۶/۰۶
فرماندار ویژه ملایر:

ملایر ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌های طرح‌های استان را به خود اختصاص داده است

فرماندار ویژه ملایر گفت: ملایر همواره ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌های طرح‌های استان را در هفته دولت و دهه فجر به خود اختصاص داده است.

ملایر ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌های طرح‌های استان را به خود اختصاص داده استبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، قدرت الله ولدی در آیین آغاز عملیات احداث مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی ملایر اظهار داشت: این مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی گاو شیری توسط شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر شستا با سرمایه‌گذاری ۳۲۷ میلیارد تومان در بخش جوکار واقع در اراضی روستای«کوسج‌خلیل» اجرا می‌شود.

وی افزود: ظرفیت تولید این مجتمع دامپروری ۳۶ هزار و ۵۰۰ تُن شیرخام و ۳۵۰ تُن گوشت در سال است که پس از تکمیل و بهره‌برداری برای ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه این طرح بزرگ اقتصادی در کمتر از یک‌سال بهره‌برداری می‌شود بیان کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی و دیگر طرح‌های حوزه دامداری، ملایر به قطب دامپروری غرب کشور تبدیل می‌شود.

وی به مهیا بودن زمینه سرمایه‌گذاری در این شهرستان اشاره کرد و افزود: از هفته دولت و دهه فجر سال گذشته، در مجموع ۱۳۰ طرح عمرانی با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد که این رقم امسال به بیش از ۲ برابر رسیده است.

ولدی گفت: طبق تدوین برنامه سه ساله و سند راهبردی توسعه و برنامه عملیاتی استان با برش شهرستان توسط استاندار همدان و با همت و همدلی مجموعه این شهرستان، رشد خوبی را در حوزه طرح‌های عمرانی و حجم سرمایه‌گذاری داشتیم و ملایر همواره ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌های طرح‌های استان را در هفته دولت و دهه فجر به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که هفته دولت امسال رقم سرمایه‌گذاری برای طرح‌های در دست اجرا و یا افتتاح شده در این شهرستان یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

معاون استاندار همدان گفت: بر اساس سند راهبردی توسعه و چشم‌انداز سه ساله، سالانه باید یک‌هزار و ۲۰۰ تا یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این شهرستان انجام شود که با اقدامات انجام شده این رقم تا پایان امسال به حدود سه هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی تاکید کرد: هماهنگی خوب مجموعه مدیران شهرستان، پیگیری نمایندگان مجلس و همراهی بخش خصوصی موجب شد تا این حجم از رشد سرمایه‌گذاری را در این شهرستان شاهد باشیم.

* اجرای ۱۵ طرح دامپروری در استان‌های مختلف

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) نیز گفت: اجرای ۱۵ طرح در ابعاد مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی شهرستان ملایر در سطح کشور برنامه‌ریزی شده که حدود پنج طرح آن در مستعدترین استان‌ها از لحاظ آب و هوا، اقلیم و امکانات طبیعی همچون همدان اجرا می‌شود.

محمد رضوانی‌فر با بیان اینکه این طرح‌ها در مدت زمان کوتاهی اجرا و بهره‌برداری می‌شود، بیان کرد: در جهت‌گیری‌های کلان شرکت سرمایه‌گذاری شستا، تامین ۱۰ درصد از شیر تولیدی کشور به عنوان یک محصول فوق استراتژیک در دستور کار است.

وی افزود: برآورد ما این است با روند مصرفی که در کشور وجود دارد و با فاصله‌ای که در سرانه مصرف با استانداردهای دنیا داریم و البته هزینه اجتناب‌ شده‌ای که مصرف درست لبنیات در هزینه‌های آتی درمان ایجاد می‌کند، روی استراتژیک‌ترین کالا دست گذاشتیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) ادامه داد: اجرای ۱۵ طرح دامپروری در استان‌های مختلف نیز در همین راستا است تا بتوانیم به هدف‌گذاری تعریف شده دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به اجرای مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی ملایر بیان کرد: پروژه‌هایی با این مختصات اگر با این سرعت تعریف و طرح توجیهی برای آنها تهیه و به سرعت وارد عملیات اجرایی می‌شوند، جز با همراهی مدیران استانی و شهرستان و نمایندگان مجلس محقق نمی‌شود.

رضوانی‌فر ادامه داد: آماده‌سازی زمین، آب و صدور مجوزهای لازم مصداق بارز همراهی و همدلی مدیران استان همدان و ملایر و مردم منطقه در اجرای این طرح است.

وی گفت: بنای ما در اجرای این طرح‌ها این است که پیمانکاران را با رعایت ضوابط از بومیان منطقه انتخاب کنیم و ۱۰۰ درصد جذب نیروها و استخدام نیروی انسانی نیز از بومیان منطقه در سطوح مختلف جذب ‌شوند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) یادآور شد: مطالعه‌ای که روی آمایش سرزمین انجام داده‌ایم، متناسب با زنجیره ارزش و شرکت‌های سرمایه‌گذاری شستا که در اختیار است و استعداد هر منطقه، برای توسعه عدالت سرمایه‌گذاری در هر منطقه برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا همه مناطق بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: استان همدان در سال‌های گذشته کمتر از سرمایه‌گذاری شرکت شستا برخوردار شده و در همین راستا ۶ طرح برای این استان تعریف شد و ۲ تا سه طرح دیگر تعریف خواهیم کرد.

رضوانی‌فر با تاکید بر اینکه ایجاد صنایع تبدیلی در ملایر را دستور کار داریم گفت: نسبت به اجرای این طرح‌ها در ملایر توجه ویژه داریم و در عین حال که از همراهی مردم منطقه نیز برخوردار هستیم.

وی اظهار داشت: این قول را مردم به ویژه در مناطق کمتر برخوردار می‌دهیم با یک سرعت تعریف شده‌ای طرح‌ها به نتیجه برسد و طبق برنامه‌ زمان‌بندی شده مجتمع دامپروری ۶ هزار راسی ملایر در مدت ۱۲ یا ۱۳ ماهه به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید