به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه: جلسه هم اندیشی هیات اندیشه ورز سازمانهای مردم نهاد استان با رئیس کل دادگستری استان برگزار گردید.
در این جلسه فریبرز نجفی مهر مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به روند تشکیل هیات اندیشه ورز سمنهای استان، ضرورت انسجام بخشیدن به تودههای مردم و تقویت جامعه مدنی برای افزایش مشارکتهای اجتماعی را یادآور شد و اظهار داشت: پویایی و بالندگی جامعه در گرو توجه همه مدیران به گروههای مرجع از جمله سمنهاست و برای اینکه هر روزه شاهد رشد جرائم اجتماعی نباشیم و آمار پروندههای ورودی به دستگاه قضا کاهش پیدا کند، باید حس تعلق خاطر به شهر و دیارمان را در شهروندان افزایش دهیم که این نقش را تشکلهای مردمی به خوبی می توانند ایفاء نمایند.
وی حضور دکتر توسلی زاده با افکار توسعهای و نگاه اجتماعیاش به حوزه قضا و حقوق شهروندی در منصب قاضی القضات استان را فرصت مغتنمی برای ایجاد تعامل میان سازمانهای مردم نهاد و دستگاه قضایی دانست و گفت: تشکلها می توانند با ویترینی نمودن عملکرد مدیران، امکان سنجش و ارزیابی هر مسئولی را برای مردم فراهم نمایند و لذا در تلاش هستیم که با پشتیبانی مدیران ارشد استان، ارتباط تقابلی برخی ادارات با سمنها را به ارتباطی تعاملی تبدیل نماییم.
در ادامه این نشست، اعضای هیات اندیشه ورز استان با ابراز خوشحالی از رویکرد مردم مدارانه رئیس کل دادگستری استان، به بیان دیدگاهها و نظرات خود و انتظارات جامعه از دستگاه قضا پرداختند و از لزوم برخورد جدی و مقتدرانه با بزههای سازمان یافته، اجرایی شدن دستورالعمل رییس قوه قضاییه در رابطه با تعامل با تشکلهای غیردولتی، توجه به دغدغه مردم در رابطه با احداث تله کابین و احتمال عدم ثبت جهانی طاقبستان، حمایت از گروههای حافظ محیط زیست، توجیه برخی مدیران که جایگاه سمن ها را باور ندارند، و ... سخن گفتند.
در ادامه این نشست دکتر توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان با اظهار خرسندی از تشکیل این جلسه؛ بیان داشت: سمنها میتوانند برای حل مسائل اجتماعی و مقابله با فساد یار و یاور ما باشند.
وی ادامه داد: هر چقدر بتوانیم به واسطه حضور تشکلهای مردمی که نفوذ خوبی در جامعه دارند، اختلافات مردم را به صلح و سازش ختم نماییم میتوانیم به داشتن جامعهای سرشار از مروت و جوانمردی خوشبین باشیم.
رییس کل دادگستری استان ادامه داد: تغییر سبک زندگی شهروندان و تقبیح رفتارهایی که در شرع و قانون جایگاهی ندارند، ترویج مهربانی در جامعه، شفاف سازی عملکردها و مطالبهگری از دستگاههای اجرایی و... از اقداماتی است که سمنها میتوانند به خوبی آنها را اجرا نمایند.
وی در پایان گفت: در مبارزه با فساد به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد و در این راه از همه سمنها یاری می طلبیم.