موفق به شناساندن چهره‌های تابناک شهیدان بومی انقلاب اسلامی در لرستان نشده‌ایم

رئیس حوزه هنری لرستان گفت: در جغرافیای انسانی استان موفق به شناساندن چهره‌های تابناک شهیدان بومی انقلاب اسلامی به شهروندان لرستانی نشده‌ایم.
کد خبر: ۹۲۷۴۴۹۷
|
۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، محمد کرم‌اللهی   در نخستین جلسه مشترک اعضا کمیته تالیف، تدوین و نشر کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید سرفراز استان، اظهار کرد: امروزه در فضای فرهنگی، هنری کشور هیچ اندیشه و عملی واجب‌تر و مهمتر از ثبت و نشر آموزه‌های دفاع مقدس و والاتر و ارزشمندتر از آن نیست چرا که دفاع مقدس در حکم چراغ فروزانی راه‌های پیش رو را برای رهروان شهیدان روشن و منور می‌کند و آینده انقلاب را با تزریق روحیه جهاد فی سبیل‌الله، خدمت بی‌منت و جانبازی برای انقلاب و سربازی برای امام زمان در جامعه اسلامی بیمه خواهد کرد.

وی تصریح کرد: ما در جایگاه کارگزاران فرهنگی، هنری انقلاب اسلامی در استان وظیفه داریم با استخراج ارزش‌های عاشورایی مستتر در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و ثمره سرخگون این دو معدن و خزانه بی‌بدیل یعنی شهیدان سرافراز زمینه آشنایی و رشد و شکوفایی امت اسلامی را فراهم آوریم.

کرم‌اللهی به نقش حساس و استراتژیک لرستان و لرستانی‌ها در جانبازی برای تدوام انقلاب اسلامی و پایداری از دست آوردهای خون شهیدان اشاره کرد و افزود: باغستان فرهنگ ایثار و شهادت لرستان باغ پر ثمر و پر گوهری است و سند محکم این ادعا چیدن ۶۳۰۰ گل سرخ شهادت در سبد سرخ فام شهیدان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

رئیس حوزه هنری لرستان تاکید کرد: واقعیت این است که کارهای زیاد و بعضاً قابل اعتنایی در بخش‌های مختلف تاکنون با موضوع شهادت و ایثار و انقلاب و دفاع مقدس توسط اشخاص حقیقی و حقوقی انجام شده اما حقیقت آشکار این است؛ آنچه که باید شود با آنچه انجام شده است بسیار فاصله دارد و ما به شدت عقب مانده‌ایم و کارهایمان تا کنون نتواسته  است حق مطلب را در این مقوله  به درستی و شایستگی ادا کند.

وی تصریح کرد: کارهای ما در مقابل دریاست و طبیعی است که باید با روحیه جهادی و انقلابی در این بحر عمیق غواصی کنیم و مروارید ارزش‌های انقلاب اسلامی را از عمق آن بدست بیاوریم و تقدیم جامعه اسلامی به‌ویژه جوانان مومن و انقلابی استانمان کنیم.

کرم‌اللهی اذعان کرد: آنچه که در کل کشور در پاسداشت مجاهدت‌های شهیدان انجام پذیرفته کم است اما در لرستان بسیار کمتر و ناچیز است. ما حتی در جغرافیای انسانی لرستان موفق به شناساندن چهره‌های تابناک شهیدان بومی  انقلاب اسلامی به شهروندان لرستانی نشده‌ایم.

رئیس حوزه هنری لرستان گفت: جوان لرستانی امروز به چه میزان شهیدانی همچون نعمت سعیدی، هاشم پورزادی، توکل مصطفی‌زاده، علی راست حیاتی یا محمد بروجردی و برادران میر شاکی، برادران دلفان یا برادران جمشیدی و برادران رحمتیان و... را می‌شناسد؟

کرم‌اللهی تاکید کرد: همه ما مسئولیم و به انقلاب و شهیدان انقلاب مدیونیم و باید با برنامه‌ریزی درست و منسجم و طراحی نقشه راه دقیق و مطمئن و اولویت‌بندی منطقی به سمت هدف مشترک مجاهدانه حرکت کنیم.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی ستاد کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید لرستان گفت: سئوالات و ابهاماتی بود که آیا در این کنگره صرفاً به شهدا بپردازیم یا اینکه همه ظرف دفاع مقدس را ببینیم؟ که دبیرکل ستاد فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) با اشراف به موضوع ضمن تشریح شرایط استان و کارهای زمین‌مانده در این عرصه تاکید کرد که  آثار فرهنگی هنری تنها منحصر به خاطره‌نگاری و تاریخ شفاهی شهدا نباشد بلکه فعالیت‌ها به دیگر موضوعات دفاع مقدس مثل ایثارگران، رزمندگان، مقاومت عمومی مردم، جنگ شهرها(بمباران‌های مکرر شهرهای استان) و بسیاری موارد دیگر بسط و گسترش یابد و همچنین قالب‌های ارایه اثر هم از خاطرات و وصیت نامه‌های نورانی شهدا به حوزه‌های دیگر مکتوب چون داستان، شعر، فیلمنامه، نمایشنامه و مقاله‌های تحلیلی هم گسترش داده شود.

کرم‌اللهی که سمت رئیس کمیته تالیف، تدوین و نشر ستاد ملی این کنگره را نیز به عهده دارد با اشاره به روند فعالیت‌ کمیته افزود: ضرورت دارد در اسرع وقت شورای تخصصی کمیته از صاحب‌نظران در حوزه تالیف و تدوین و نشر تشکیل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار