۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
02:50
کد خبر : 9274499
۱۰:۱۳

۱۳۹۹/۰۶/۲۲

حضور دانش‌آموزان لرستانی در مدارس الزامی نیست

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان این‌که دانش‌آموزانی که علائم بیماری یا تب دارند در مدارس حضور پیدا نکنند و اولیا در این راستا با آموزش و پرورش همکاری داشته باشند، اظهارکرد: هیچ الزامی برای حضور دانش‌آموزان وجود ندارد و عدم حضور غیبت تلقی نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، علیرضا نخعی، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: در هفته آتی در همه مدارس استان اصل بر آموزش حضوری و در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم نیز اولویت ما بر آموزش حضوری البته با رعایت دقیق پُروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی بود.

وی با بیان این‌که دانش‌آموزان در همه مدارس براساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت به گروه‌های کوچک گروه‌بندی شده و باید نکات بهداشتی را رعایت و همگی از ماسک استفاده کنند، اضافه کرد: به‌رغم ترجیح آموزش حضوری در مناطق و شهرستان‌ها، در صورت بروز هرگونه احساس خطر در هر مدرسه‌ای با تشخیص دانشگاه علوم پزشکی و نظارت حوزه سلامت آموزش و پرورش، تا برطرف شدن زمینه‌های خطر، آموزش غیرحضوری تاکید می‌شود.

نخعی با بیان این‌که دانش‌آموزانی که علائم بیماری یا تب دارند در مدارس حضور پیدا نکنند و اولیا در این راستا با آموزش و پرورش همکاری داشته باشند، اظهارکرد: خانواده‌ها نگران حضور فرزندان خود در مدارس نباشند، هیچ الزامی برای حضور دانش‌آموزان وجود ندارد و عدم حضور غیبت تلقی نمی‌شود.

نخعی ادامه داد: باید بدانیم آموزش غیرحضوری از چه طریقی انجام شود و چنانچه دانش‌آموزی دسترسی به شبکه «شاد» و مدرسه تلویزیونی ایران نداشته باشد برای او بسته‌های آموزشی ارسال می‌کنیم.

وی با اشاره به نظارت معاونت بهداشتی بر رعایت پُروتکل‌های بهداشتی در مناطق سفید، زرد و قرمز، گفت: در منطقه سفید هم هیچ تضمینی وجود ندارد و آن‌چه از دستورالعمل‌های بهداشتی دریافت کردیم را باید در منطقه سفید نیز رعایت کنیم و اگر در مدرسه‌ای امکانات کم است امکانات مهیا شود و خانواده‌ها نیز به کمک آموزش و پرورش بیایند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اطمینان خاطر به خانواده‌ها از گندزدایی روزانه مدارس، اضافه کرد: مواد ضدعفونی همچون صدهزار لیتر آب ژاول برای ضدعفونی مدارس تهیه شده که به مرور در اختیار مدارس گذاشته می‌شود و این میزان مواد جوابگوی کل سال تحصیلی است.

وی بر ضرورت رعایت رفتارهای بهداشتی از سوی همکاران و دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: به تعداد قابل‌توجهی ماسک تهیه شده و البته نیاز است والدین نیز ماسک برای فرزندان خود تهیه کنند.

نخعی با بیان این‌که در همه مدارس اصل بر آموزش حضوری است و تعطیلی گسترده نخواهیم داشت، افزود : مصوبه ستاد کرونا و ابلاغیه ستاد ملی و رهنمودهای وزیر آموزش و پرورش برای امر آموزش ملاک است و نمی‌توانیم تعطیلی عمومی اعلام کنیم.البته مدارسی که شرایط مناسب برای آموزش حضوری ندارند تا زمانی‌که بستر لازم را فراهم کنند آموزش در آن‌ها موقتاً غیرحضوری خواهد بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید