۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
11:08
کد خبر : 9274722
۱۰:۲۶

۱۳۹۹/۰۶/۲۳
امام‌جمعه کاشان:

اهانت‌ها به پیامبر اسلام (ص) از سر عجز دشمن است

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان گفت: اینکه می‌بینیم به شکل زنجیره‌ای در کشورهای گوناگون اروپایی و گاه آمریکا به مقدسات اسلامی اهانت می‌شود و افسری مست لایعقل به قرآن لگد می‌زند، کشیش پست بی‌مایه قرآن را به آتش می‌کشد یا نشریه‌ای بی‌اعتبار به پیامبر مکرم اسلام (ص) جسارت می‌کند، از سر عجز دشمن است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی شامگاه شنبه در اجتماع محکومیت اهانت به محضر قرآن کریم و جسارت به ساحت حضرت محمد (ص) اظهار داشت: دشمن در مواجهه با مکتب اسلام ناب محمدی پس از چندین دهه نبرد به ناامیدی دچار شد و فهمید نه قدرت نابود کردن و نه قدرت محدود کردن آن را دارد.

وی افزود: اسلامی که امروز در فلسطین به زیبایی می‌درخشد، در لبنان حزب‌الله به وجود می‌آورد و در منطقه منجمله سوریه نقشه‌های استکبار را نقش بر آب می‌کند، در راس آن ولی‌فقیه، مجتهد جامع الشرایط و محبوب دل‌های مردم در امر فقاهت و سیاست قرار دارد، طرفدارانش مردمی متدین و پاک، نیروهای بسیج و حزب‌الله هستند که از دلش تاسوعا و عاشورا می‌جوشد و حتی بیماری مانند کرونا قدرت جلوگیری از جوشش اعتقادی آنها را ندارد؛ به طور قطع استکبار جهانی در برابرش ناتوان است.

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان کاشان بیان کرد: آنها به ناچار از سر ذلت، حقارت، نکبت و رذالت دست به هتاکی می‌زنند؛ چنان که وقتی غافله اسارت را به درالحکومه کوفه بردند، زینب، ام‌الکلثوم، رباب و سید الساجدین (ع) بچه‌ها را با عزت تمام در گوشه‌ای پوشش دادند که زرق و برق آن به پشیزی در چشم‌شان جلوه نکند.

وی یادآور شد: عبیدالله ابن زیاد که چهره این بچه‌ها را غمگین تشنه و گرسنه دید، برای نمک پاشیدن بر زخم آنها وقتی با غذا و آب نتواست آن عزیزان و بلندپروازان عزت را به زانو درآورد و بچه‌ها به تخت و تاجش پشت کردند، از سر زبونی و ذلت دستور داد سر بریده را بیاورند.

آیت‌الله سلیمانی تاکید کرد: دنیا بداند در دینی هستیم که با افتخار سر بالا می‌گیریم و به سلسله پیامبران الهی از آدم تا خاتم و کتاب‌های فرستاده شده از تورات، انجیل و اوستا تا قرآن نگاهی احترام‌آمیز داریم؛ اگر اهل شعور هستند، با عقل این مساله را تحلیل کنند که ما بر نام عیسی، موسی و سایر پیامبران بی‌وضو انگشت نمی‌گذاریم.

وی اضافه کرد: نام ۲۹ نفر از پیامبران در قرآن کریم آمده است و سوره‌هایی به نام آنها مانند یونس، هود، یوسف، ابراهیم، نوح و مریم عذرا وجود دارد؛ این جسارت و اهانت به قرآن و پیامبر اسلام از سر گستاخی، بی‌ادبی، بی‌شعوری و بی‌فرهنگ اجتماعی است.

به گفته وی، دشمنان می‌خواهند با چنین اقدام‌هایی تلاش کنند در جهان غرب تجاسر و هتاکی را تهت عنوان آزادی بیان باب کنند و از سویی امت اسلامی را سنگ محک بزنند و ببینند آیا در برابر ارزش‌های اعتقادی، غیرت و حمیتی دارد.

امام‌جمعه کاشان ادامه داد: اینکه امروز در ایران اسلامی منجمله در دارالمومنین کاشان انبوه جمعیت برادران و خواهران برای محکوم کردن این نوع رفتار وقیحانه و شرم‌آور حضور می‌یابند، نشان دهنده ارق دینی و وجود پیامبر وحدت، محمد ابن عبدالله (ص) است.

وی با اشاره به تحلیل رهبر معظم انقلاب از این هتاکی گفت: دنیای استکبار با این شگرد می‌خواهد اذهان عمومی از جنایت‌ها و اعمال وحشیانه دنیای صهیونیسم صرف نظر کند و آنها را به سمت و سوی دیگری بکشاند اما می‌دانیم این حرکت‌های وقیحانه زیر نظر صهیونیسم و استکبار و در راس آنها آمریکا است.

آیت‌الله سلیمانی همچنین تصریح کرد: امام (ره) به ما آموخت هرچه فریاد دارید منسجم، جهت‌دار و هدفمند کنید و بر سر آمریکا فریاد بزنید و اگر دولت‌های اسلامی در برابر این نوع هتاکی خون‌سردی نشان دهند یا لبشان در پیاله آنها بچرخد، بر آنها نیز مرگ می‌گوییم و امیدواریم ایران اسلامی که در همه زمینه‌ها سربلند است و تحت هدایت‌های داهیانه رهبر انقلاب بر تارک استقلال و عزت می‌درخشد، سربلند و پیروز باشد.

جمعی از مردم و مسئولان دارالمومنین شامگاه امروز با برگزاری اجتماعی در میدان ۱۵ خرداد کاشان، ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقدام اخیر یک نشریه فرانسوی در انتشار دوباره کاریکاتوری موهن علیه ساحت پیامبر اسلام (ص) را محکوم کردند.

نشریه فرانسوی شارلی ابدو (Charlie Hebdo) برای دومین بار پس از ۲۰۱۵ میلادی، انتشار کاریکاتورهای موهن راجع به پیامبر اسلام (ص) را تکرار کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید