
داریوش جودکی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: با وصول پرونده قاچاق مشخص شد فردی مقادیری پوشاک قاچاق به ارزش ۵۰۵ میلیون و ۳۵ هزار و ۲۰۸ ریال را به وسیله خودرو سواری به سمت قزوین حمل میکرد که پس از تعقیب و گریز در محورهای مواصلاتی استان متوقف شد.
وی افزود: شعبه اول ویژه قاچاق کالا وارز اداره کل پس از تحقیقات لازم و جری تشریفات قانونی متهم را علاوه بر ضبط کالا، به پرداخت مبلغ ۷۴۵ میلیون و ۳۵ هزار و ۲۰۸ ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان عنوان کرد: با تلاش اجرای احکام و پس از انسداد حسابهای متهم تاکنون ۵۰ درصد از جریمه وصول و به حساب خزانه دولت واریز شده است.
وی خاطرنشان کرد: تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل، تلفن گویای ۱۲۴ و سامانه www.۱۲۴.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت و تارنمای t۱۳۵.ir آماده دریافت گزارشات مردم عزیز است.
انتهای پیام/