به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ سردار احمد شفاهی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور در فرهنگسرای سیمرغ گفت: از اول انقلاب ما درگیر تحریف و تحریم بودهایم و این راهبرد دشمن کماکان ادامه دارد.
وی افزود: دشمنان اسلام و نظام اسلامی به نحوی مطالب را برعکس جلوه دادند که صدام و هم پیالههایشان را جوری تحریک کردند که فکر میکرد با یک حمله به آرزوهای دیرینهاش میرسد و فضا را به نحوی ترسیم کردند که ایران آماده تسلیم شدن است.
جانشین سپاه امام رضا (ع) گفت: در پایان جنگ هم ما دچار تحریف شدیم، فراموش نکردهایم زمانی که مکاتباتی بر اساس شرایط بین مسئولین ایران و عراق انجام شد، برخیها تلاش کردند که مردم باور کنند که بخاطر نامهنگاریها جنگ پایان یافت، اگر نبود استقامت و پایمردی آیا نتیجه دفاع مقدس این چنین بود.
شفاهی با اشاره به راهکار جلوگیری از تحزیف گفت: شرط عدم تحریف آن است که مردم در صحنه باشید و اتفاقهای دفاع مقدس را به درستی بازسازی کنند.
وی اظهار داشت: کنگره ملی شهدا به این دلیل است که فضا را برای مغرضین باز نگذاریم که دفاع مقدس را تحریف کنند.
جانشین سپاه امام رضا (ع) با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای تحریف در انقلاب عنوان داشت: تلاش تعدادی از افراد جامعه این است که در جامعه و اهداف آن تحریف ایجاد کنند.
شفاهی تاکید کرد: قبول داریم که آمریکا دشمن قدرتمندی است، ولی قبول داریم که ایران نسبت به ۴۰ سال قبل خیلی قوی شده است و آمریکا طی این مدت خیلی ضعیف شده است.
وی اظهار داشت: دشمن با تمام تلاش به دنبال یاس و ناامیدی در کشور است، اگر چه در کشور مشکل نیز داریم. همه ما در هر صنف و قشر مسئول و وظیفه داریم تلاش و خدمت کنیم تا از این مشکلات عبور کنیم.
جانشین سپاه امام رضا (ع) گفت: باید اولویتها را شناسایی کنیم و اولویتهای دشمن برای ضربه زدن به کشور را بشناسیم، آیا چیزی جز اقتصاد و معیشت کشور اولویت ضربه زدن به کشور است.
شفاهی تصریح کرد: چرا برخیها آدرس غلط میدهند و میخواهند بگویند مشکل کشور ما معیشت نیست! این گونه دیگری تحریف است.
سید علی اکبر حسینی فرمانده سابق ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور در مراسم تکریم و معارفه فرماندهی این ناحیه گفت: طی ۳۰ سال خدمت یک روز هم نشد به دغدغه هایم که پاسداری از انقلاب بود فکر و تلاش نکنم.
وی افزود: طی هفت سال گذشته بیش از هزار یادمان شهید در نیشابور برگزار شد.
حسینی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته ۱۱ هزار نفر روز اردوی جهادی در نیشابور برگزارشده است و ۴۵ خانه معسر طی این مدت ساخته شده است.
فرمانده سابق ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور تاکید کرد: طی این سالها هزار و ۳۰۰ شغل ایجاد شده است و بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به بسیجیان داده شده است.
در انتهای این مراسم علی نیک یاد، به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور منصوب و سید علی اکبر حسینی به کسوت بازنشستگی نائل آمد.